Panie Zygmuncie! Jeszcze raz bardzo serdecznie chcielibyśmy Pana przeprosić. Proszę się nie przejmować wpisami i szykanowaniem przez jakiegoś Tomka czy Piotra. Pisałem już w innym komentarzu do Pana, że większość mniejszościowych akcjonariuszy została po prostu zwiedziona na manowce przez pewną grupę zawistnych akcjonariuszy. Jest to grupa ludzi którzy siedzą tutaj z akcjami kupionymi jeszcze w latach 90' ubiegłego stulecia, po cenach pomiędzy 35 a 55 złotych, a są nawet tacy co kupowali drożej. Wymyślili sobie że te pieniądze odzyskają, plus oczywiście inflacje, która od tego czasu narosła, tylko muszą wmówić pozostałym akcjonariuszom mniejszościowym że zostali przez Pana oszukani i okradzeni. Jednak niektórzy już przeglądają na oczy i zobaczyli że zostali tylko bezwzględnie wykorzystani przez chciwość pewnej grupy i pragną pojednania z Panem. Bardzo serdecznie Pana przepraszam, że brałem bierny udział w tej akcji zorganizowanej przeciwko Panu i mającej na celu wyłudzenia od Pana jakiś dodatkowych pieniędzy. Pragnę zapewnić że takich ludzi jak ja jest oczywiście więcej, jednak się nie wychylają, bo warujące na forum 24h trole z pae zaraz się takim rzucają do gardła. Prosimy o wznowienie programu dobrowolnego wykupu akcji poprzez zaproszenia, osobiście jestem gotowy sprzedać Panu swoje akcje po ostatniej cenie 19,90 zł, a wiem że takich ludzi jak ja jest więcej. Mam informacje że w samym pae są osoby gotowe natychmiast wycofać swoje świadectwa i sprzedać akcje, gdy tylko pojawi się Pańskie zaproszenie. Resztę akcji na pewno Pan uzyska w przymusowym wykupie, na co niewątpliwie ta banda drobnych oszustów zasługuje, a czego ja Panu serdecznie życzę.