Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  8,12 zł , zmiana od tamtej pory: 32,39%

PANIE PREMIERZE JAROSŁAWIE KACZYŃSKI, NIKT Z OBECNYCH W RZĄDZIE PANA

NIE PRACOWAŁ PRZY BRONI JĄDROWEJ, A CI CO PRACOWALI W PRL JUŻ NA ŁONIE ABRAHAMA. A JA EMERYT Z EMERYTURĄ JAK ZA ZBIJANIE EUROPALET W RP. ZAŚ POZOSTALI TO JUŻ NA NA ŁONIE ABRAHAMA. MOGĘ PANU DORADZIĆ JAK SZANOWNY PAN CHCE WCHODZIĆ W ATOM. CIEKAWA WERSJA TE REAKTORY MAŁYCH MOCY, ALE JA ROBIŁEM LEPSZE. ROBILIŚMY REAKTORY WALIZKOWE. I TU DOPIERO DOCIERAMY DO SEDNA, PYTAM CZEMU NIE REAKTORY WALIZKOWE? BYŁ TAKI MODEL PRODUKOWANY, I DLA KAŻDEGO DOMU JEDNORODZINNEGO, MOŻNA BY WŁOŻYĆ TAKI REAKTOR WALIZKOWY DO CHAŁUPY. TO I SIEĆ ELEKTROENERGETYCZNA BYŁA BY ZBĘDNA, SZANOWNY PREZES DĄBROWSKI, WSZYSTKIE SŁUPY MÓGŁ BY POCIĄĆ NA ŻYLETKI. I JAKI TO ZYSK DLA PGE? BRAK STRAT NA PRZESYLE. PO CO TO TAKIE KONTENEROWE ELEKTROWNIE ATOMOWE? JA SIĘ PYTAM? DO KAŻDEGO DOMU NA WSIASCH TAKA WALIZKA, I ILE OSZCZĘDNOŚCI? TO DAWAŁO BY PRĄD OGRZEWANIE I CIEPŁĄ WODĘ DLA GOSPODARSTW. CO SIĘ BAWIĆ JAKIMIŚ KONTENERAMI, TO JUŻ PRZESZŁOŚĆ OD 1980 ROKU. TERAZ SĄ MODNE WALIZKI ATOMOWE I OPŁATA ZA WALIZKĘ DLA PGE. TO NIE PROMIENIUJE BO TLENKOWE, TAKIE PRODUKOWALIŚMY W PRL, MOŻNA WZNOWIĆ PRODUKCJĘ A JA MOGĘ ODBIERAĆ PRODUKT NA TAŚMIE I SPRAWDZAĆ CZY JEST O.K..
  • PANIE PREMIERZE JAROSŁAWIE KACZYŃSKI, NIKT Z OBECNYCH W RZĄDZIE PANA Autor: ~MAZUR

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA -0,46% 10,75 2023-11-29 12:27:53
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.