Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  17,60 zł , zmiana od tamtej pory: 462,50%
Tak sobie pomyślałem, że ten gość 3xP vel '...' może czerpać wielką satysfakcję z tego, że na forum więcej zajmujemy się jego żałosną osobą niż meritum.
Zatem mam apel (ale tym razem nie do pracowników NEWAG), ignorujmy go i nie wdawajmy się w jałowe dyskusje, bo sami widzicie, że to jak gra w pomidora.
Niech sobie dyskutuje w gronie swoich popleczników. Niech piją sobie z dziubków i tworzą swoje fantasy. Niech jadą na północ jak najdalej nawet do bieguna, czego im szczerze życzę. Tylko niech tam już zostaną.
Wiem jak trudno oprzeć się pokusie riposty, zwłaszcza gdy jesteśmy wywoływani do tablicy, ale jak mówiłem być może to jest cel aby forum kręciło się w okół niego.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
NEWAG -2,75% 99,00 2026-06-09 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.