Dnia 2016-06-28 o godz. 09:28 kolorowy-wiatr napisał(a):
> ... Bessa zakończy się w przedziale - grudzień 2019 - kwiecień 2020.
> Minimalny poziom spadku na wigu wyniesie 17.000 punktów, ze wskazaniem na niższe wartości.
>..., nie będzie już miejsca na nic więcej a jedynie na mocny spadek z niewielkimi korektami. Ba, dotychczasowe zachowanie rynku pozwala mi zakładać, że fala spadkowa impulsowa będzie wydłużona i pod koniec doprowadzi do paniki. Jest więc teraz czas i miejsce, aby przypodobać się owieczkom i dać im nadzieję na poprawę sytuacji, zamknięcie luki i oddać im co się jeszcze tylko da. Tak więc kupujcie, może skłonią was do tego wzrastające ceny miedzi, kupujcie, bo kolorowy wiatr jest frajerem i nie ma co go słuchać. I słusznie, każdy swój rozum ma, a ja wprost twierdzę, że słuchać mnie się nie powinno, ale zapewne, moje tu rozważania i dywagacje na temat rynku powinny być uczciwie przemyślane. A jak już będziecie kupować, to nie zapomnijcie wpaść do sklepu żeglarskiego.
>
> kolorowy wiatr
.....................................................................................................................................
Opublikowano przy kursie: 62,80 zł , zmiana od tamtej pory: 109,55%
Gdzie jest ten mistrz od At? - hahahaha