Według mnie jest bardzo dobrze. Bałem się, że dadzą główny gameplay i premierę niedługo co oznaczałoby, że gra nie rokuje i nie będzie marketingu. Dano teaser. Bardzo profesjonalny. Świetny montaż, dźwięk, profesjonalny lektor. Keyarty też są super pro. Całość wygląda jak medium, technicznie oczywiście będzie słabsze, ale promocja jest podobna.
Jako że znam procedury marketingowe gier od low indie po aaa to też więcej z takiego teasera mogę wywnioskować. Także jest jak dla mnie bardzo dobrze. Cieszę się, że nieogarnięci sprzedają, bo dzięki temu będzie rosnąć wyżej. Podobnie było z blooberem. Fajnie, że dzięki bessie udało się wyrwać trochę tanich akcji spółki z zasięgiem spekulacyjnym 50-100mln w ciągu 6-9m i fundamentalnym 100-150mln w ciągu 2-3 lat.
Po tej zapowiedzi teasera się bałem bo trochę klatkowało, też Hook nie zapowiadał się dobrze, ale jak ktoś widział tą grę przed Unholy to widać, że Hook dostaje mocne gry, a nie paździerz. Wiedziałem, że gra jest dobra, ale wiedzieć-widzieć to co innego. Też promocja teraz to 2/3 sukcesu a tutaj jest top. Co ciekawe Hook zaprezentował najlepsze zwiastuny z pokazu 505. Ddi to ma przepitolone, bo Serial Cleaners wygląda słabo, chociaż może 505 wyciągnie to.