Oto miniony tydzień w opisie Piotra Surmackiego:
"Nic ciekawego się nie wydarzyło jak zwykle:
1. Wywróciliśmy cennik usług fachowcy.pl do góry nogami i wprowadziliśmy jeden nowy pakiet do sprzedaży tylko przez nasze call center:
link2. Odpaliliśmy kampanię dla MasterSlim.pl i sklep itd. - pakiecik abonamentowy plus dodatkowe działania reklamowe m.in.: reklama na stronie głównej Allegro i takie tam inne działania z twarzą i nie tylko Natalii Siwiec.
3. Pozyskaliśmy 2-ch dużych klientów na kampanie w
www.unitedtitans.com - wykorzystujące naszą technologię i kompetencje.
4. Usprawniliśmy kilka procesów obsługi klienta w reakcji na kilka wiadomości od klientów.
5. Pozyskaliśmy 2-ch nowych inwestorów.
6. Zrobiliśmy Akademię Biznesu Fachowcy.pl w Białymstoku, a przy okazji sprzedaliśmy parę pakietów.
7. Jutro lecę do Londynu na 1 dzień na
link i mam spotkanie z jednym fajnym funduszem.
8. Przedłużyłem certyfikat KIR do podpisu elektronicznego i dowiedziałem się, że niedługo będzie w chmurze. Teraz jest narzędziem z epoki średniowiecza.
9. Miałem 2 spotkania z inwestorami i 6 rozmów telefonicznych.
10. Dzisiaj miałem się obijać ale na wczoraj obiecałem kolejnemu klientowi ofertę na kampanię sprzedażową w internecie więc nici z obijania.
11. Miałem jedną konferencję wideo z fajnym biznesem z Malty - może coś razem zrobimy
link:)
12. W samochodzie spędziłem 8 godzin, a w pociągu 6 godzin ... a jutro jeszcze samolot jakieś 6 godzin.
13. Pomogłem kilku moim klientom rozwiązać ich problemy życiowe, z którymi nie dał sobie rady nasz Dział Obsługi Klienta ale dzięki temu wypracowaliśmy też kilka nowych rozwiązań.
14. Zapłaciłem mandat nie za jazdę samochodem
link;-)
15. Dojrzewam z robieniem vloga i spisałem dużo przemyśleń w tym zakresie.
16. Przemyślałem naszą usługę zintegrowanego centrum kontaktów i dodamy tam kilka rzeczy wkrótce
link:)''
Ten tydzień był krótki więc dlatego tak mało rzeczy zrobiłem. Przepraszam Was wszystkich i obiecuję poprawę
link"
Z pozdrowieniami dla trolli i naganiaczy na spadki, czyli tych co nie mają akcji. :);"-)