Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: 39,03%

na 2 sesje przesiadłem się z Orlen na Zremb i właśnie stoję na widłach

by zrealizować przy 4,8 zł prawie 31% zysku. Kwotowo to nie wiele bo ok 19 k zł ale zawsze coś a najfajniejsze, że w 2 sesje ładny zysk a na Orlen mogę wrócić ...taniej niż sprzedałem.

A na INVENTION przyjdzie jeszcze czas jak wrócą obroty. Teraz można sobie kupić jakąś drobnicę ale większą kasę szkoda tu zamrażać bo nie wiadomo kiedy to zacznie iść.

Ale zawsze lepiej mieć rękę na pulsie, alerty poustawiane.

PS w trakcie pisania ZREMB mi się zrealizował po 4,84 :D ponad 19 k zysku brutto :D

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
INVENTION -3,77% 0,17 2023-06-02 17:04:07
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.