Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,07 zł , zmiana od tamtej pory: 2 914,29%

Mozliwe ze masz racje ., "Dlaczego Kiszonka ? . ~veloptymista vs~ wolny

Dnia 2017-08-11 o godz. 07:16 ~veloptymista napisał(a):

> Mozliwe ze masz racje. Na 0.06 jako pierwsze staly dwa spore zlecenia, w sumie ok 850k .Jedno zostalo zrealizowane,a drugie na 500k jest rozpoczete (kupione 125k ,na 375k jeszcze czeka). Pytanie :czyje to zlecenia? Mozliwe ze ktos doklada po 0.07 ,wiedzac ze stoi jako pierwszy ze zleceniem WDA na 0.06
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Do ~veloptymista
Wreszcie Ktoś odpowiedział i ( tak jak zaznaczałem ) merytorycznie !
należy jeszcze zwrócić uwagę na 2-a pozostałe fakty o których pisałem wcześniej : małe obroty a dużo postów zniechęcających - "mała spółdzielnia " - członkowie :  ~MAŁYBOSS ~git, ~piter,~Obdartus ,  ~ronin ~Oprych ~cygan, ~wolny~Waldi ~YellowCelica  ~Imon  ~wiesio ~moczar

- wspólnie schodzą na 0.07 na 0.06 - Czy są tak silni ? NIE , są zdesperowani ; na coraz mniej ich stać ( dlatego małe obroty ) ale gra idzie o dużą stawkę - prawie 2 mln akcji na kupnie za 0.06 na których stoją od ponad pół roku 

Do ~ wolny

Przy tej okazji ~ wolny jeśli to czytasz , to rusz trochę abstrakcyjnego myślenia - Czy ja neguję że kiszonka ? Zdziwisz się , że NIE ; ale jeszcze bardziej się zdziwisz dlaczego NIE neguję - bo nie można negować albo potwierdzać rzeczy które nie zostały zdefiniowane - kapujesz !!!!!  To co dla Ciebie znaczy kiszonka nie oznacza tego samego dla mnie czy dla innych -  przykłady ( celowo przekoloryzowane )
Przykład 1
 - oczekuję 100%  zysku w ciągu roku - tzn za ok 6-7 m-cy ( celowo ci nie piszę jaką mam średnią )
-  do tego mam tych akcji w liczbie  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, że da to kwotę xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx - to dla mnie NIE  znaczy że kiszonka ( choć może dla ciebie tak)
Przykład 2
~ wolny czeka bo jest kiszonka , za 2-mce nabył akcje po 0.06 w ilości yyy i po następnych miesiącu (tak się super złożyło ) zyskał 150% tj kwotowo yyyyyyyyy . Policz sobie jaką ja mam  stopę zwrotu /m-c i jak jaką Ty masz stopę zwrotu/m-c - to bez względu na definicję kiszonki , wyjdzie na to że to Ty zarobiłeś mniej

No to teraz pytam cię po raz 2-gi , nie co to jest kiszonka ( bo jak wyniknęło wyżej to się samo wyjaśni ),ALE JAKI TY MASZ CEL ŻE PISZESZ KISZONKA ? - TO JEST SEDNO MOJEGO POSTU ! ( może chcesz mnie ostrzec ? może innych ostrzegasz ? a może ..............szukasz korzyści dla siebie ? ) - Widzisz to jest ta różnica między nami - ja się określiłem , że czekam bo mam i nie widzę oczywistych przesłanek bym miał sprzedawać - to wiedzą też inni forumowicze.
Na razie twój post to słowo "kiszonka " i nic więcej - to ogarnij się nieco , że mój post - "Dlaczego Kiszonka ? bo tak napisał spółdzielca ~ wolny " jest obiektywnym, formalnym (choć złośliwym) stwierdzeniem faktu -  chyba nie zaprzeczysz ? a jak tak to uzasadnij merytorycznie

~gjfiutyc
  • Mozliwe ze masz racje ., "Dlaczego Kiszonka ? . ~veloptymista vs~ wolny Autor: ~gjfiutyc

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DAMFINW 0,00% 2,11 2020-12-28 01:00:00