wiem że zazdrościcie tym co kupili wcześniej ale i ci co kupili dzisiaj też sporo zarobią. dlatego też dużo zleceń było PKC.
dla małego spekulanta nie ma znaczenia czy ta firma zajmuje się ogrodnictwem, górnictwem, łapaniem leszczy czy budowlanką.
oni weszli dzisiaj w akcje żeby zarobić i to się liczy.
wy myślicie że to jest gra o piwo w plastykowej butelce a oni myślą że to jest prawdziwa gra na pieniądze.
podszywacie się za kogoś, piszecie głupotki i myślicie że kupicie po 1 gr, bo nie macie żadnych argumentów
ja mam proste pytanie. mam 5 samochodów i jeden rozbiłam. to czy mam dalej czym jeździć. odp.: otóż u mnie nic wielkiego się nie stało bo dalej mam czym jeździć. mam jeszcze 4 samochody.
Molmedica to grupa kilku Mostostali. co się stanie jak nawet jeden zaorają. odp.: nic, ta sama betoniarka będzie mogła robić w 4 pozostałych firmach.
proszę o wyjaśnienie kwestii, co ma piernik do wiatraka. ruda park - molmedica - galeria handlowa. (podpowiedź galeria dotyczy tylko jednego Mostostalu a nie wszystkich)
jeszcze jedno, przecież tego nowego budynku nikt nie ukradł. czy on wyleciał w kosmos. cos o tym napiszcie. czy na pewno zabrali go Marsjanie ?
nie wyszła im sprzedaż to sami go wynajmą i sprzedadzą za rok czy 5 lat i pozorna strata się wyrówna albo nawet będzie dobry zysk w zależności od ceny za jaką sprzedadzą nowy budynek.