Forum Giełda +Dodaj wątek

MERYTORYCZNIE:Z PAMIĘTNIKA AKCJONARIUSZA PEREŁKI,CZYLI ILE CI UROSŁO?!

PRZEDSTAWIE TERAZ HISTORIĘ WAS SAMYCH......I POMIMO ZE TO BEDZIE PRAWDA..............TO I TAK GARFUNKELE I INNE NAPISZĄ, ŻE NIE MASZ RACJI.......BU haha

PRZESTROGA Z KOMENTARZEM IRENEUSZA (NAWIASYY BU haha)

>>>MAJ 2007:
OJ JE......KUPIŁEM SUPER PAIPREK SUPER SPOOŁECZKI.....(BU haha-SORR ALE NIE MOGĘ WYTRZYMAĆ)........CIEKWAKE ILE SPAD....ZNACZY UROŚNIE?!?!? ZREALIZUJE STR....ZYSK JAK BĘDZIE CHODZIŁ PO 10ZŁ...............CZYLI WUJME 100% ZYSKU....BU haha......

>>>PAŹDZIERNIK 2007:
GNI...PEREŁKA (BU.............) SPADA ALLLE TO NIC PRZECA TO PROMOCJA TO DOKUPYWAĆ TRZEBA...............POZA TEM ZARAZ PP TO BĘDZIE RÓW MARIACKI........ZNACZY POMPKA.......(BU haAH)...

>>>PAŹDZIERNIK 2007-GRUDZIEŃ 2009:
TOŻ TO GNIOT, A NIE PEREŁKA..............ALLLLE UMOCZYŁEM.NA NA FORUM PISALI, ŻE BĘDZIE PP I BĘDZIE POMPKA I ŻE RESTRUKTURYZACJA I ŻE GRUBY I CHYDY TEŻ (BU hahah)..................UMOCZYŁEM JUŻ 90 %

NIE MAM NAWET NA PAMPERSY.......BU haha........MOGĘ ROBIĆ ZA FRI DLA TINA .....GEM POMÓŻ (?!?!?!)

>>> ROK 2010:
JUŻ CHCIAŁEM WYJŚĆ ZE STRATĄ, ALE PODOBNO GRUBY MA ZROBIC POMPKE I PODOBNO BEDZIE POWRÓT NA POZIOMY Z 2007 ROKU..........(BU haha - SOR)

JUHU JUHU..ALEEE PODCIAGNELI....TO TERAZ TRZEBA DOKUPIC I UŚREDNIĆĆĆ...BU haha..........PKC PKC PKC.....ALLE CCZEMU NA S, CZEMU TO SPADA?!?!?!?!

>>>WRZESIEŃ 2010-OBECNIE:

NA FORUM TINA: INFO W DRODZE, GAGARIN JUŻ W DRODZE, APOLLO TEŻ...........LECIMY NA MARSA..BU haha......

oj oj BYŁY NAWET DWIE PODBITY......DOKUPIŁEM..ALE OKAZAŁO SIĘ ŻE GRUBY WTEDY SPUŚCIŁ PAPIR.......BU haha...................ALE TO NIC TERAZ BĘDĘ TRZYMAŁ DO KOŃCA I SPRZEDAM PO 10 Z Ł (?!??! BUUUUUUU.........BEZ KOMENTARZA).......

>>>OBECNIE: NA FORUM W KOŃCU POKAZAŁ SIĘ GOŚĆ KÓRY OTWORZYŁ MI UMYSŁ NA SPRAWY ZWIĄZANE Z GNIOT.....PEREŁKĄ....BU haha................ALE CZEMU WSZYSCUY PISZĄ ŻE ON JEST DEBILEM???

BU haha................

WNIOSKI: NA WASZYM MIEJSCU NAPISAŁBYM LIST DO GEMU.........TYLOK ONI MOGĄ ZROBIĆ DLA WAS PODBITEE PO WYJSCIE..................!!! A CO ZE MNĄ MAM ŚREDNIOM 1,5 ZŁ (OO BU.........SOR SOR....ALE MASZ MEGA OKAZYJE DO USREDNIANIA)....

PS. SAJMON I GARFUNKEL NAPISZ ŻE TO NIEPRAWDA........BU haha..................MAJKA, OJEJKU I INNI WASZ TRUP POTRZEBUJE WIAGRY..BU haha....................ALLE WAM UROSŁO......

PS2. ALE MACIE MNIE...........

PS3. JAKIE SUGESTIE: MUSICIE PODNIEŚĆ TRUPA Z KOLAN ROBIĄ DLA NICH ZA FRIIIIIIIIIIIIII......

PS4. NIE DZIEKUJCIE...............

PS5.BU haha

WIARYGODNOŚĆ

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
KBDOM 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.