tobą dotyczy tego fragmentu:
"PO choć kradną, choć są uwikłani w różne afery to jednak jeśli chodzi o zasady i kulturę demokracji zdecydowanie górują nad PiSem. To PiS nie umie przegrywać, to PiS dzieli Polaków, jątrzy, kłóci, stosuje kampanię negatywną i gebelsowskie metody propagandowe.
SLD, PSL jeśli chodzi o reguły demokracji to trzeba przyznać że umieją się zachować.
Kukiz, Korwin czy Palikot to polityczne kibolstwo oby nie mieli większego wpływu na demokracje w Polsce."
To mają być słowa polityki miłości!!!!
Ja widzę kiboli skoczków politycznych po obu stronach sceny politycznej. W naszym kraju media potrafią z pijaka, złodzieja, oszusta i oszołoma zrobić polityka. Jeżeli to ma być ten kręgosłup moralny to przepraszam. Nie ze mną te numery.
A poza tym nie odpowiedziałaś na podstawowe pytanie. Jak można mając wszystkie atuty w rękawie Prezydenta, Rząd, Media wymiar sprawiedliwości, większość w Sejmie i Senacie doprowadzić do sytuacji, że teraz wszystkie te osoby trzęsą się jak osiki przed zmianą.
Mój rachunek za ostatnie 8 lat jest prosty jak drut.
2,3 mln zł. na zgodnej z przepisami zmiany systemu emerytalnego oraz na wykorzystaniu GPW do wydrenowaniu mojej kasy za pośrednictwem skupu akcji własnych spółek publicznych przez wizjonerów przedsiębiorczości.
Wielokrotnie o tym pisałem. Polacy szybko się uczą jak sama napisałeś "PO choć kradną, choć są uwikłani w różne afery .." Nie po to poświęciłem połowę życia na zmianę, która dokonała się 1989 r., aby teraz owoce tych zmian zbierali wszelkiej maści kibole polityczni.