A więc tak zacznę od tego że P. January nie wyzbył się akcji po 17 a mógł się wyzbyć części akcji w ten czy w inny sposób.... Coś tam na temat inwestowania wie ;) więc czyżby przewidywał że 17 pln to nie jest godziwa cena ? Ktoś powie że nie zdążył no to mógł sprzedać bez problemu po 10.
Kurs mocno spadł w granice 2pln obroty spadły znacząco, nagle wybiło moim zdaniem pod wypowiedz na live, następnie przesuniecie ZWZ z przyczyn ,,technicznych".
Moja analiza wygląda następująco zgodnie z wczorajszym moim typem kurs spadł w okolicy luki na 3,17 zanurkowało na 3,10 mój SL na szczęście nie został ruszony :) Ale trochę towaru widać było że poleciało potem wybicie i czyszczenie 2x, wczorajsze wsparcie które klarowało się na 3,3 moim zdaniem spadło do poziomu 3,1 i tu pewnie będzie się bronić jeśli przełamią 3,4 które moim zdaniem teraz będzie 1wszym wsparciem, ale bardzo łatwym do przełamania ( tu pojawiał się największy popyt).
Koniec sesji był bardzo obiecujący jednak jest to 2 sesja ze sporym plusem a info żadnego nie ma więc nie zdziwi mnie jutro mocna korekta, chociaż z 2 strony lukę mamy domkniętą więc kto wie może skończy się tylko na wyczyszczeniu SL w granicach 3,3 i potem próba przebicia 4pln - jeśli udało by się zrobić taki zamek mamy super pozycję do przyszłego tygodnia. Zamek poniżej 3,3 moim zdaniem będzie zwiastował spadek w okolice 2,8 w przyszłym tygodniu.
Pozdrawiam wyleszczonych dzisiaj i wyjących peroniarzy kółkowiczów.
A jak Wy to widzicie Panowie i Panie ?