Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,04 zł , zmiana od tamtej pory: -50,00%

KONIEC GRY? - Nie !

Czy to koniec gry na tym papierze? Moim zdaniem to oczywiste, że nie to dopiero rozbieg. Papier ewidentnie nie wygląda na już zgrany. tutaj będzie jeszce sporo zabawy i bujania. A po takich wzrostach w dwa dni korekta się należała. Co jak co to chyba kązdy sobie zdaje sprawę, że i tk wywołana była sztucznie, poprzez te miganie zleceniami zasłanianie 5 najlepszych ofert zleceniami na wysokich poziomach po kilka sztuk. To wszystko, miało za zadanie zdezorientowac ewentualnych chętnych na kupno jak i posiadaczy. Wszystko zawsze dobrze policzyli zani kurs się otwierał. Wiedzieli ile akcji ściągnąć z kupna a ile dołożyć na sprzedaż tak aby spadło. Wczoraj pomógł im w tym nawet animator, Bo jak poleciało na 5 gr to otworzyło się dopier o 15:00:19 chyba alo 15:00:29 widocznie nie mogli się doliczyć ile dołozyc ile ściągnąć. Kurs spadał co prawda poprzez tych co chcieli sprzedać ale spadek o ten grosik był powodowany dokładaniem zleceń sprzedarzy tak aby spadło. Dziś na koniec co niby na 4 grosze spadło, i co tyle akcji na kupno i nagle już nikt sprzedawac nie chciał? Nie wiem do ilu to taknaprawde może dojśc i nie beę zgadywał. wiem jedno że to jezcze będzie rosłodużo wyżej niż te 7 gr i spadało rózniez oczywiście, po prostu po tych miesiącach szorowania dna spólka wraca do gry.

Parę lat temu wszedłem w Macro Games które spadło w kilka tygodni od 2 zł do 10 gr a póżniej przez 3 lata zjazd na 3-4 grosze i kiszonka przez kilka miesięcy. Średnią mam coś koło 18 gr. Dzisiaj kurs jest już 28 gr, a był nawet po 30 gr, i silny trend wzrostowy. I wciąż trzymam papier i czekam na złotówki. Tutaj, jeśli spółka również totalnie zdołowana która dostaje nowe życie, wiele co prawda zależy od kolejnych decyzji zarządu co dalej? Dlatego nie znając ich nie marzę tu o złotowkach na obecną chwilę, Ale pograć tu jakiś czas napewno warto, bo widąć że grać będziemy tu jeszcze ostro.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLMEDICA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00