Myślę że komunikat i Partnerze poda Lauren a nie Acrebit bo formalnie jeszcze zmoan nie zarejestrowano
I skoro 1 Września ma ruszać DIVIDE ro naturalnym jest żeby odpisali umowę przed tą data i podali to do wiadomości
Jesli to Polymertech to idziemy do góry jeśli nie to idziemy na 2 złote plus minus jak nie na złotówkę
Albo potężne równoważenie rynku w górę albo w dół
Na dowie babka wróżyła ale wygląda że to raczej jednak Polymertech i to co widzieliśmy przez ostatnich kilka sesji to było maksymalne bezwzględne wyzbieranie akcji pod jakąś mega infornacje
Dzisiaj była sesja spokojna
Może mają jjz tyle akcji że mogą mieć problem z ich dystrybucja i dlatego przystopowali
Przecież my nie wiemy kiedy będzie komunikat możemy tylko obserwować rynek kojarzyć fakty i tyle
Na rozkręcenie interesu trzeba mieć kasę
Myślę a bardzo dokładnie obserwowałem ostatnie sesje oraz aktywność na forum że to się dzieje na Laurenie jest jeszcze przed nami
To gwałtowne zebranie papier wynika z presji czasu. Ja się tylko zastanawia czy ten zakup przez członka RN to było dobre posunięcie
Czy torche przed szereg
Czy aby na pewno chcieli żeby ludzie skojarzyli te spółki i komunikat
Zobaczymy następne sesje nam przyniosą infornacje
Tutaj w 2 sesje można zjechać do otowki pytanie na jakich obrotach i jaka można zrobić dystrybuje i ile na tym zarobić
Policzcie dokładnie ile mogli zebrać akcji 400 do 450 tys max
Jeśli kupowali że średnia cena 2.30 to mieliby zaledwie pół miliona zarobku trochę mało no może milion na spekulacji ale to nadal mało
Ja raczej stawiam na przejście na dużo wyższe poziomy i dużo wyższe obroty ale do tego trzeba zredukować feww float ten roawdzkwy do góra 5 procent... I zapewne są już blisko