Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,12 zł , zmiana od tamtej pory: -34,78%

Kolejna odmowa wszczęcia dochodzenia w sprawie Moliera2

Właśnie odebrałem pismo z Prokuratury Rejonowej Warszawa Mokotów która zajmowała się moim ostatnim zawiadomieniem przeciwko Zarządowi Moliera2.
Kolejny raz ukręcono sprawie łeb i kolejny raz odmówiono wszczęcia dochodzenia w sprawie Zarządu spółki Moliera2.
Uzasadnienie odmowy jest dla mnie śmieszne i śmieje się z tego.
Dla mnie jest rzeczą oczywistą że Prokuratura i Sądy w Polsce chronią i bronią OSZUSTÓW giełdowych i Zarządy spółek.

To jest już koniec sprawy.
2 razy składałem zawiadomienie o podejrzeniu popełnienia przestępstwa przez Zarząd spółki Moliera2, 2 razy składałem zeznania na Policji i 2 razy odmówiono wszczęcia dochodzenia w sprawie także to jest już koniec i już nikt się tym nie zajmie.

Zostaliśmy wszyscy oszukani i okradzeni przez Zarząd spółki Modern Commerce S.A., Zarząd spółki Moliera2 S.A. i przez OSZUSTÓW giełdowych i już pieniędzy nie odzyskamy.
W Polsce nikt się tym nie zajmie.

No ale jak mogłoby być inaczej skoro w Polsce nie przestrzega się polskiej Konstytucji, nie uznaje się konstytucyjnych uprawnień prezydenta Polski i sędziowie aż po Sąd Najwyższy i Trybunał Konstytucyjny łamią prawo ?
Jak mogłoby być inaczej ?
OSZUŚCI i ZŁODZIEJE muszą dalej żyć bezkarnie.

Teraz już każdy niech robi co uważa za słuszne.
Ja nie sprzedam żadnej ze swoich akcji Moliera2 za mniej niż 0,55 zł oraz nie kupię żadnej kolejnej akcji spółki Moliera2 po żadnej cenie nawet po 0,01 zł.
To co mam to zostawię sobie na pamiątkę a więcej niczego nie dokupuję nawet za 1 grosz już nigdy.

To co mogę powiedzieć na sam koniec to powtórzę kolejny raz żeby niczego nie robić poniżej wyceny 0,54 zł ale każdy niech robi to co uważa za słuszne

Polska jest krajem bezprawia i nikt niczego nie zrobi i nikt niczego nie zmieni.
Powyżej Policji w Polsce rządzi MAFIA prokuratorsko - sędziowska która ochrania OSZUSTÓW giełdowych i Zarządy spółek.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MOLIERA2 -11,76% 0,07 2025-11-28 15:59:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.