....spadnie do 2,20-2,30 i zacznie się w górę, może będzie trzeba poczekać do wyników za październik (ale muszą być choć dobre) i pewnie zmianę prezesa lub wielkie odkrywcze spojrzenie starego prezesa zmieniające wizje. Zobaczcie że wielcy udziałowce wciąż wieżą, przecież jak ktoś sprzedaje to ktoś to wciąga (chyba że sam sprzedający ale chyba to nie to) i tylko naiwni sądzą, że robią to tzw.drobni ciułacze. Drobni albo z przerażenia wciąż trzymają w skarpetce albo już dawno sprzedali jak stracili 1%. Drogo kupiliście to uśrednijcie kurs i cierpliwości. Każdy podejmuje decyzję sam ale jeśli już dużo straciłeś to obserwuj, kup, uśrednij i dla dobra wszystkich miej nadzieję, że 'ja' mam rację. Pozdrawiam, życzę spokojnego odpoczynku i zobaczymy kiedyś musi pójść w górę. Jest jeszcze jedno co mnie bardzo martwi (wł - padła koreańska firma kontenerowa i OBY w tych kontenerach zalegających na statkach, portach nie było towaru (właściwie tylko to, bo innych przesłanek nie widzę ) marki BYTOM. Pa.