Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,76 zł , zmiana od tamtej pory: 19,89%

KIEDY WYSYŁAĆ BĘDO NA WAKACJE ????

kupiłem ponad dwa lata temu i poiechałem na wyspy do roboty przyjedzam a tu papieru mało i na wczasy nie wysyłaja co się dzieje pracowników nie widze tylko kadra co się dzieje wartość mojej kasy to tyle co na waciki gdzie się to podziało może to wyparowało albo na wakacje będo darmowo dwa razy do roku wysyłać prosze o rade może jaki klawisz by udzielił rady co robić bo takich zakładów nigdzie nie widziałem zwłaszcza giełdoworolnych on poprostu sprzedaje papier nic nie warty za kazdo cene a co zostaje to go utlizuje scala i drukuje jeszcze niech słome przemienia w gnój idzie dobrze sprzedać na wiosne pod ziemniaki ??
  • KIEDY WYSYŁAĆ BĘDO NA WAKACJE ???? Autor: ~Krętacz

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DAMFINW 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.