droga jest swobodnie, grawitacyjnie pikująca w samo dno z lekkimi czkawkami po drodze. Kto wymyślił na otwarcie te 32zł jakiś pijany gagatek? Co za oszołom ubrał sie w to badziewie? :D Akcje warte na moje oko jakieś 4zł a tutaj ktoś rzucił się na 35 no co za cyrk :D Ciekawe co powie jak spadnie do 10zł w krótkim czasie i jeszcze dowie się że dodrukują kolejne 50mln akcji i gimnazjaliści zaczną wykupować po groszach większe pakiety niż on teraz za grubą kasiorę... poza tym trzeba być czubkiem, żeby kupować kota w worku.... i to zdechłego..... trend spadkowy, długoterminowy z lekkimi czkawkami na korektach to wszystko co przyniesie firma. Coś czuje, że wirtualna skończy jak naszaklasa.pl która nie zdążyła spróbować sił na giełdzie... stanowczo sugeruję porządnie analizować całą sytuację przy użyciu AF, AS, AT przed zakupem bo jak na moje oko kurs czerwono świeci dłuuugi czas... no nie wierzę 35zł/szt......5zł to już dużo dla człowieka logicznie myślącego....przybędę tutaj na poziomach 2-3zł i jeszcze wspomniecie moje słowa bo kasy już nie odzyskacie chyba że zajmiecie się DT i ostro będziecie mielić przy wysokich amplitudach, wtedy to tak, jest szansa wyrolować szybkich i wściekłych ale do tego trzeba mieć warunki i naprawdę spore zdolności...