technik-at i inni zgadzacie się z moją opinią i prognozą?tu możecie komentować mimo, że nie przywykłem do poważnych dyskusji na niezarejestrowanych nickach to niech znają moja dobroć anonimowi uczestniczy i pozwolę im tu pisać :)i porównamy sobie czy to ZNOWU JA jak obecnie MAM RACJĘ czy niektórzy trolle tutaj, którzy ośmieszają się swoimi nic nie wnoszącymi manipulacyjnymi wpisami straszącymi o jakieś emisji akcji, bankructwie i innych dyrdymalkach :)to to czekam głównie na wpisy technika-at, Ta/Taa (tego usadzili już za szkalowanie spółki wyrokiem Sądowym!) ,Vincenta/Analityka, jesusCHRISTsuperstar, karola, Nowy, Obserwator, Siei kilku innych, którzy się SKOMPROMITOWALI a niektórzy dalej brną i zagrzebują się głębiej w swoim mule :))))oczywiście obecny poziom okolice 20 groszy możemy uznać za poziom startowy tak dla ułatwienia :D
invention od2020 dawał zarobić rok w rok po 100-150 a nawet ponad 200%, w niektórych latach kilkukrotnie! W 2025 startują z biznesem, przychody rosną to i moje oczekiwania to min 500-600% !!!
No to zaczynami kwiiiki pierwszych peroniarzy bez akcji :)))