teraz jest idealny moment na sprzedaz , ja to wlasnie zrobilem , mialem skromny pakiecik 20tys akcji trzymanych od poziomu 3,14 i kupiłem za połowe zysku z ifirmy akcje Solarinnovation i za drugą połowę akcje Allegro
a odnosnie ifirma :
sam ryczalt jest do 200tys rocznie , dochodzi jeszcze vat po przekroczeniu tego poziomu , ifirma jest obecnie na absurdalnie wysokich poziomach , cena do zysku wynosi ponad 40 , tu bedzie w najblizszym czasie taka zwała ze tylko wam współczuć , pozatym po podwyzce cen wiele klientow przechodzi do w-firma , owiele tansza i owiele bardziej rozbudowana technologicznie
myle sie bardzo rzadko , wiec i tym razem pewnie bedzie zgodnie z zasadami ekonomii - do nieba nic nie rosnie , pozatym konkurencja nie spi , zarobiliscie na ifirmie ? sprzedac i zarabiac dalej na fotovoltaice - solarinov az sie prosi by go teraz kupic , tu znow za chwile przyznacie mi mimo hejtu , ktory zaraz sie na mnie wyleje racje , tzn bedziecie musieli ją przyznać na podstawie weryfikacji rynkowej moich subiektywnych prognoz :)