to niesamowite że takie rzeczy są dopuszczalne dołowanie kurs o 17 razy i wszystko można przeciesz to nie ma nigdzie indziej takich zdarzeń jak tu na new connecie i sprzykrością trzeba stwierdzić że cokolwiek wypuszczą w obieg ci PANOWIE to ma jeden kierunek południe to doprowadzi że z tej stajni nikt nie bendzie nic kupował bo Pan Krawczyk doprowadza wszystkich do nędzy nie samowite rozumiem raz w góre raz dół ale takie zagrywki to ja pierwszy raz w życiu widze że giełda na to jak na lato nie samowite że takie akcjie mają racjie bytu od 1 50 do 0.10 i cokolwiek nie wypuszczą to te same śpiewki a nikt by nie narzekał jakby byłoby to na zasadach new connectu troche w góre troche w dół ale widocznie cel tego eminenta jest jeden doprowadzić ludzi do bankructwa bo jak wytumaczyć fakty że wszystkie te spółki są tylko dołowane wygląda to na jedno wiekie oszustwo na nic więcej takiej miny jak te SPC i reszta to ja w życiu niewidziałem i to są fakty nie kity i iluzjie ludzie tylko tracą nigdy nie mają szans na wyjście z tych spółek że nikt na to niezareaguje to tylko w Polsce takie rzeczy zero jakiegokolwiek pogrywania tylko dołowanko i kity z satelity