Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  22,40 zł , zmiana od tamtej pory: -87,50%

coś dla gorących glów

witam wszystkie gorące głowy jak jako pierwszy pod nikiem właśnie jako gość przewidziałem krach j tej perły jak kurs był bodajże w okolicach 11 później uczyłem niejakiego inwestora (ale nie wiem czy się nie powiesił zapewne zmienił nik bo mu głupio) bo jak było po 7 to dalej pisał że jest dobry - porównaj : ~gośc [77.253.141.*] 2012-11-17 23:53

wracając do bieżącej sytuacji przez 2 lata nawet nie zajrzałem na wykres solara ale jak rzuciła mi się cena okolice 2 zł to mowie trup nie trup ale da zarobić po świecy doji z ostatniego czwartku nawet mnie gryzło coby kupić deko ale po ludzku się bałem nie dlatego że wykres klamie ale dlatego że ta spółka jest tak wielce niewarygodna że raczej bałbym się spac z akcjami następnego dnia W ostateczności kupiłem sobie co innego z czego jestem więcej niż zadowolony Ci co kupili gratuluję zimnej krwi, tym co mysla żeby kupic polecam artykuł

http://www.stockwatch.pl/forum/wpis-najnowszy-286986_SOLAR.aspx#286986

Ps kurs może wystrzelić w kosmos tak do 5 zł nie dlatego że ta spółka to perła bo to gówno i żadnym monari nie będzie ale obstawiam ,że np. jet raport KNF że prospekt był nie rzetelny itp. i mamy podstawę do skutecznych roszczeń odszkodowawczych ale w zasadzie dla nabywców na rynku pierwotnym choć i kupujący nieznacznie po debiucie tez nie są bez szans

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SOLAR -15,15% 2,80 2024-02-08 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.