Forum Giełda +Dodaj wątek

Co się stało z zyskami

Witam. Jakiś czas temu, gdy Otmuchów debiutował, nie zdecydowałem się na wejście w tą spółkę. Zainwestowałem gdzie indziej, jestem w plecy jakieś 30% i, żeby się nie denerwować, przestałem śledzić giełdę. Teraz zgromadziłem trochę kapitału i szukam spółek, w które mógłbym wejść, żeby się odkuć.

Niestety na tym forum jest zbyt dużo przepychanek słownych i trudno jest wyłapać istotne informacje, więc chciałbym zapytać kogoś, kto się orientuje, co się dzieje ze spółką. Gdy debiutowała prognozy były obiecujące, jednak mimo utrzymujących się na wysokim poziomie przychodów zysk maleje z kwartału na kwartał. Czy ta spółka to typowy chwast, jakich wiele na GPW i zarząd robi jakieś przekręty, czy też przechodzi trudny okres, a może ma to jeszcze jakieś inne podłoże?

Proszę o rzetelną informację. Proszę również o nie zaśmiecanie wątku przez osobników w stylu troll. Z góry dziękuję za wyrozumiałość.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
OTMUCHOW 0,00% 4,88 2025-10-31 10:36:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.