Forum Giełda +Dodaj wątek

Aleja samochodowa - jak wyłudzili ode mnie pieniądze

Dla mnie to złodzieje po prostu. I nie pisze tu dlatego ze zależy mi na kursie, po prostu gram na giełdzie i jestem zły tym jak mnie ta firma potraktowała. Zakupiłem część 4.08.2014 zapłaciłem zaraz po zakupie online, po 2 godzinach dostałem informacje o braku części. DO chwili obecnej czekam na zwrot kasy i nic. pod koniec sierpnia zostałem poinformowany żebym poczekał tydzień i na pewno zostanie zwrócona kasa. Teraz nie idzie dodzwonić się na reklamacje mam darmowe dzwonie po godzinie i nic, wcześniej jeden ze sprzedawców powiedział mi że od 11.30 dopiero pracują osoby od reklamacji ale i tak nikt nie odbiera. Zadzwoniłem wybierając że chce kupić część to oczywiście ktoś odbiera ale raz po prostu odłożył słuchawkę innym razem powiedział że on nie może mi pomóc że tylko reklamacja. Na maile wysłane nie odpowiadają. Na pewno już w życiu nie kupie nic u nich jak olewają klienta. Ale nie odpuszczę będę dzwonił, pisał na stronie niech mają złą opinię założę jakąś stronkę i opiszę dokładnie cały proces choćbym miał iść z nimi do sądu. Kasa niewielka ale może inni zaoszczędzą sobie nerwów.
Jak ktoś nie wierzy w to co piszę to proszę spróbować dodzwonić się do nich na reklamację - jak jakimś cudem się uda sie dodzwonić to proszę zapytać kiedy zostanie zwrócona kasa za niezrealizowane zamówienie z sierpnia. Numer zamówienia:14011.

Zanim pojawi sie masa komentarzy że chce żeby kurs spadl pisze nieprawdę itp to prosze sprawdzić po prostu dzwoniąc do nich.
Będę tu wklejał ten tekst co jakis czas może ktoś od nich zajrzy na forum bo bo nie widze sposobu odzyskania kasy. Rzecznik Praw konsumenta poradzil mi wysłać list polecony tak też zrobię ale mam wydawać na znaczki żeby swoją kase odzyskać - niby nic ale to przesada uważam. Niedługo wrzucę ten tekst na bloga jakiegoś myślę że podobnie okradzonych jest wiecej osob i podeślę linka
Niech to będzie [przestroga dla osób które chcą coś u nich kupić, chyba trzeba brać za pobraniem ale jakby doszło do reklamacji to współczuję.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ALEJA 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.