Forum Giełda +Dodaj wątek
ponownie witam 5.05.2013
Jakiś mądrala podał do moderatora by wyrzucił mój post.Czyżby tak zaczęły działać
służby lub służalcy pp Karkosików.Brak wam odwagi.Tchórz zawsze będzie tchórzem.
O czym pisałem;ano radziłem chłopcom by przestali zachwycać się komunikatem spółki.
Radzę,zapoznać się z HISTORIĄ od podjęcia tematu drożdży poprzez dofinansowanie z
PARP i podawane wówczas terminy i daty.W komunikacie podaje się mało faktów i
szczegółów ,a większość to bardzo odległe chciejstwo i typowe ble,ble.Spokojne rozłożenie
na czynniki pierwsze komunikatu uwidacznia jego miałkość .Najbardziej mnie śmieszy
data rozpoczęcia produkcji III kwartał 2014 .Ludzie toż to jeszcze półtora roku,a przecież
ponoć wszystko już jest super.Ciekawa przypuszczalna ilość produkcji OKOŁO 6000 TON
Ile to jest około 6000 .Może 1000, 3000,a może mniej.Szkoda ,że ani słowem nie zająknęli
się o logistyce.Nonsens.Panowie czapki z głów przed p.p Pawełczakiem i Sobczakiem.
Oni przecież ZNALI PRZED NAMI treść tego komunikatu i kupili akcji za parę tysięcy
Widać,że nie są całkiem bezmyślni i nie wyrzucają na straty większych swoich pieniędzy.
Ciekawe,ze nie ma komunikatu o dokupieniu przez familię akcji.A przecież jest taki
rewelacyjny komunikat.ŚMIESZNE,NIE TRAGIKOMICZNE
pozdrawiam siem11
PS Czyżby ten od wklejenia komunikatu to pracownik familii.Siem ma to głęboko w nosie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ONESANO -5,69% 0,63 2026-05-22 16:10:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.