• I kwartał. 2021 Autor: ~Bodek [31.0.92.*]
    Za niecałe 2 msc raport za I kw. W zeszłym roku był cieniutki. Ledwie ponad 100 tys. Zysku. W tym na pewno zysk przekroczy pół banki. Spadnie cena/zysk, a rentowność przekroczy 60%.Mysle,ze w końcu dowiemy się oficjalnie o kontrakcie z Microsoft i innych w USA. DLA takiej spółki c/z 10 to mało. Olo jest konekwentny, ale myślę, że się pospieszył. Ja liczę na podbitkę w okolice 50-60 zł.
  • Re: I kwartał. 2021 Autor: ~Olo [5.173.252.*]
    Hejka Bodek. Jesteś fajny chłopak i życzę Tobie i wszystkim, którzy posiadają papier żeby rosło i rosło. Zdania o spółce nie zmieniłem, nadal uważam, że jest bardzo dobra. Wyniki r/r są świetne, jednak zwróciłbym uwagę, że ostatnie trzy kwartały były na podobnym poziomie i zastanawiam się czy to nie jest szczyt możliwości firmy. Chętnie kupię ponownie papier, ale po niższej cenie. Aktualnie mam na tapecie kilka niedowartościowanych spółek więc trzeba wejść w nowe story. Pozdro.
  • Miec 1000 zl i nie miec 1000 zl to juz razem 2000 zl :-) Autor: ~Pytanie [80.111.34.*]
    Zgadza sie. Tutaj beda podniecac sie przez pare miesiecy jak wzrosnie o 10% a ominie ich jazda po XXX%

Ale ubrane leszcze juz tak maja. Beda sie pocieszac, ze kiedys tu zarobia. Moze i tak, ale w miedzyczasie 'straca' kase na innych spolkach,

Jak to mawial Sapkowski w Wiedzminie.

Miec 1000 zl i nie miec 1000 zl to juz razem 2000 zl :-)

• (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [89.64.122.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: I kwartał. 2021 Autor: ~Bodek [31.0.92.*]
    Pozdr. OLO JA też dokupię po niższej cenie. Zarząd bardzo mało komunikuje w raportach, ale, jak trochę poszperać to obraz jest bardziej perspektywiczny. Mam inne spółki do spekulacji. Ta jest na dluzej
[x]
NETWISE -7,21% 51,50 2023-03-31 15:56:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.