Złoto zawsze warto kupować. Wszystko lepsze niż trzymanie pieniędzy na koncie bo przez to spada kurs pieniędzy. Złoto warto kupić w Miennicy Skarbowej. Dobra cena i zawsze mają na miejscu sztabki złota.
Jak kredyt na stałej stopie procentowej to myślę że tak, a jak masz oszczędności i chcesz zainwestować to radzę pójść w metale szlachetne w mennicy skarbowej. Natomiast nigdy nie na kredyt takie inwestycje :)
Oj warto ;) Ja kupuję w Mennicy Skarbowej, mają świetną ofertę i ogólnie nie muszę też długo czekać na dostawę. Termin realizacji zamówienia jest bardzo krótki, a niestety u konkurencji czekałam po kilka tygodni
Jeżeli chodzi o zakup złota i srebra w formie monet bulionowych i sztabek to polecam mennice skarbową ze względu na poziom obsługi, zakres cen i terminowość dostaw.
Mennica skarbowa - na tą chwilę na uncji drożej o 250 zł niż u konkurencji, termin dostawy 15 dni, u konkurencji 21 dni. Czy opłaca się przepłacać na uncji 250 żeby dostać kilka dni wcześniej? Więc spieprzaj pajacu z tą marną reklamą mennicy skarbowej.
Jeżeli chodzi o zakup złota to bardzo dobrą ofertę posiada Mennica Skarbowa. Dodatkowo tutaj dostawa jest praktycznie od ręki także na pewno będziecie zadowoleni z wyboru