Potencjał wzrostu na poziomie kilku tysięcy procent w perspektywie kilku miesięcy. Już jeden dobrze sprzedany tytuł może sprawić, że do rachunku każdego z nas będzie można dopisać dodatkowe zero. Polyslash tworzy kilka takich gier, lecz narazie jest to jedynie pieśń przyszłości. W chwili obecnej trwa kupowanie plotek. Pytanie czy uda się sprzedać fakty dużo drożej pozostawiam każdemu z Was z osobna do odpowiedzi.
Człowieku najpoerw piszesz o wzroscie kilka tys % pozniej o wybiciu z konsolidacji czyli max zasięg 50%.
Już mnie przekonales że jesteś oszustem.
Cos jeszcze masz do powiedzenia?
W ogóle to jakis znany oszust ten Adamek?
Ps. Kilka tys % to ja mam w kilka miesi na innych inwestycjach.
Ta gra symulator robota nie wygląda na Hita, zobaczymy jaki odniesie sukces, sam jestem ciekawy. Według mnie średni ale zobaczymy. Przesiadka na Artgames tam będzie ładny zarobek pod koniec roku...)
sprawdz jak rośnie wishlista triba już prawie 6000 a nawet nie było trailera wiec możliwe ze pojdzie w milionach sztuk a wtedy 500złza akcje to nie mrzonka
Obecnie nie ma takiej spółki na giełdzie jeżeli chodzi o rynek gamingowy. Żadna z obecnych spółek nie robi gry, która faktycznie ma szansę się wybić i osiągnąć jakieś sensowne poziomy sprzedaży. Parę spółek jest w miarę bezpieczna i bez problemu będzie można tam zarobić 2-3x, ale poziomy pokroju 20-30 to można wsadzić między bajki ;)