• Wiosna idzie Autor: ~Babushka [191.101.125.*]
    Kochani, czujecie dobre zmiany w powietrzu? Słońce świeci coraz piękniej, maszty Czarnej Perły błyszczą, lód sam przed nami ustępuje.
    Luty był dobrym miesiącem: kontrakt z Possehl Erzkontor GmbH & Co. KG., nasz McAN w lutym zaistniał na P2PB2B, COINTIGER. Z Niecierpliwością czekam, gdy wejdą na QB - bo wiem, że zawsze dotrzymują słowa. A od kilku dni możemy się cieszyć uruchomieniem platformy umożliwiającej nabywanie pojazdów, nieruchomości oraz innych przedmiotów przy pełnej płatności ceny w MCAN, w systemie rabatowym MCAN BENEFIT.
    To był dobry miesiąc, a przed nami lepsze!
    Cierpliwości i wiary dla akcjonariuszy, i sukcesów dla ekipy! Tak trzymać i do przodu! :)
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~Kret [37.248.212.*]
    Czujemy czujemy :)
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~grom [185.165.151.*]
    Widzimy widzimy
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~sas [46.204.16.*]
    Wiosna idzie.

Covid pójdzie w p....podróż to i na rynki wróci spokój.

Jednak Bpc jest pewniakiem na gorsze i lepsze czasy.
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~Zen [37.248.211.*]
    Prosimy bogacić sie rozsądnie
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~TriAmigos [187.188.163.*]
    Może jak już nas trochę odblokują to zrobimy spotkanie akcjonariuszy:-) ? Zawsze później będzie wiadomo z kim się piszę i się poznamy ...bo ja tu zostaję na dłużej:-)
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~Sun [184.174.62.*]
    To jest świetny pomysł, chociaż pod tym względem jestem nastawiony dość negatywnie - wydaje mi się, że chcą nas totalnie pozamykać w domach jak chomików w klatkach. Co sądzicie?
    Wygląda strasznie, byłem ostatnio na weekend w Paryżu - pusto i cicho, na lotnisku (w jednym z najchętniej odwiedzanych miast Europy) wszystko pozamykane i można tylko się popatrzeć na pozaklejane przejścia i zjeść chipsy z automatu. Nic nie wygląda jakby miało niebawem wrócić do życia, u nas też :(
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [188.147.41.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: ~Jarek [77.252.44.*]
    Marycha rośnie na polach.....?ha ha ha
  • Re: Wiosna idzie Autor: ~mee [80.55.44.*]
    Z tego co zapowiadają od kwietnia mają luzować.

Nie wiem ile gospodarka i to każdego kraju wytrzyma coś takiego.

Zamykanie i dodruk.
    Dobrze, że mamy MCAN ;)
[x]
BPC 0,00% 0,28 2023-06-09 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.