Kochani, czujecie dobre zmiany w powietrzu? Słońce świeci coraz piękniej, maszty Czarnej Perły błyszczą, lód sam przed nami ustępuje. Luty był dobrym miesiącem: kontrakt z Possehl Erzkontor GmbH & Co. KG., nasz McAN w lutym zaistniał na P2PB2B, COINTIGER. Z Niecierpliwością czekam, gdy wejdą na QB - bo wiem, że zawsze dotrzymują słowa. A od kilku dni możemy się cieszyć uruchomieniem platformy umożliwiającej nabywanie pojazdów, nieruchomości oraz innych przedmiotów przy pełnej płatności ceny w MCAN, w systemie rabatowym MCAN BENEFIT. To był dobry miesiąc, a przed nami lepsze! Cierpliwości i wiary dla akcjonariuszy, i sukcesów dla ekipy! Tak trzymać i do przodu! :)
Może jak już nas trochę odblokują to zrobimy spotkanie akcjonariuszy:-) ? Zawsze później będzie wiadomo z kim się piszę i się poznamy ...bo ja tu zostaję na dłużej:-)
To jest świetny pomysł, chociaż pod tym względem jestem nastawiony dość negatywnie - wydaje mi się, że chcą nas totalnie pozamykać w domach jak chomików w klatkach. Co sądzicie? Wygląda strasznie, byłem ostatnio na weekend w Paryżu - pusto i cicho, na lotnisku (w jednym z najchętniej odwiedzanych miast Europy) wszystko pozamykane i można tylko się popatrzeć na pozaklejane przejścia i zjeść chipsy z automatu. Nic nie wygląda jakby miało niebawem wrócić do życia, u nas też :(