• Moneta 1oz Autor: ~artusx [5.173.252.*]
    Witam, na sprzedaż mam monetę 1oz złoty kangur/ złoty liść klonowy 2020.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Goldbaker [178.219.137.*]
    A ile chcesz złociutki?
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~artusx [5.173.252.*]
    zapraszam na priv
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Golden_Live [77.255.77.*]
    mogę ci dać 100 usd taniej niż aktualny kurs oz na giełdzie

tylko nie pisz, że to śmieszna propozycja, bo skończysz jak Arturek, który miesiąc temu próbował sprzedać Kangurka

hehhehehehe
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Ta [37.47.59.*]
    Mennica lepiej płaci
  • Re: Moneta 1oz Autor: dziuba8024 [176.221.120.*]
    ile chcesz za monetę
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Odik [91.145.156.*]
    No to wybierz sie do mennicy skarbowej oni skupują może akurat dostaniesz lepszą oferte niz te ktore ci zapewniaja inni uzytkownicy
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Jozik [91.145.156.*]
    W mennicy skarbowej możesz znaleźć bez problemów złote monety w różnych wariantach, w tym wybierane przeze mnie 1 uncjowe monety bulionowe.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Rodek [91.145.156.*]
    Na pewno warto sobie porównać ceny względem dużych i sprawdzonych dealerów złota, jak mennica skarbowa. Ja jednak wolę kupować monety wyłącznie w sprawdzonych miejscach, bo nie zawsze jest możliwość weryfikacji samodzielnie przy zamówieniach online np. na allegro
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.61.177.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Ta [31.61.185.*]
    Dobrej dla mennicy

Mennica skarbowa równa się złodziejskie marże
    Gdzie im do mennicy kapitałowej coinvestu czy tavexu ?
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~mennica_skarbowa [31.0.65.*]
    Monety bulionowe 1 uncjowe z wielkiej szóstki będziecie mogli znaleźć w naszej Mennicy Skarbowej. Zapewniamy profesjonalizm obsługi, przystępne ceny oraz konkurencyjny czas realizacji również większych zamówień.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Ta [31.61.242.*]
    Musisz naganiać na złodziejskie marże mennicy skarbowej
    Coininvest czy metal market ? I już nie jesteś okradany
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Denek [91.145.156.*]
    Najlepsza z opcji inwestycji w złoto fiyczne, ja wybieram te najtańsze najczęściej złote kangury i możesz je kupić w mennicy skarbowej z dość krótkimi terminami realizacji. Pozdrawiam!
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Bizi [91.145.156.*]
    Jak monety bulionowe to na pewno warto sprawdzić mennicę skarbową u których będziecie mogli kupić wszystkie z wielkiej szóstki w bardzo dobrych cenach. Według mnie to racjonalna opcja inwestycji jeśli ma to być złoto fizyczne.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Kozek [91.145.156.*]
    Jeżeli chodzi o zakupy złotych monet za taką kwotę jednak wolałbym postawić na sprawdzonego dealera złota jak mennica skarbowa w której masz pewność co kupujesz i do tego też licząc na pomoc obsługi z możliwością wybrania się do nich stacjonarnie.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Dobek [10.102.52.*]
    Zawsze można kupić, albo sprzedać w dobrej cenie w mennicy skarbowej. Warto się wybrać jak chcesz zawrzeć transakcję.
  • Re: Moneta 1oz Autor: tojakamil234 [213.5.139.*]
    Bardzo interesująca moneta! Czy jest jeszcze dostępna?
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Antekk [89.161.76.*]
    Warto sprawdzić sobie ceny i też porównać na przykład względem mennicy skarbowej, też zaleta zakupu u dealera złota jest taka że można mieć pewność, że nie jest to żadne oszustwo. Pozdrawiam
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~NW [83.0.104.*]
    zlotagotowka.pl kupią od ręki na ich stronie masz aktualne ceny :)
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Onek [89.161.36.*]
    Jeżeli zakup takich monet to według mnie jednak warto pójść w kierunku bezpiecznych zakupów, które będziecie mogli zrobić w mennicy skarbowej bo to dealer złota istniejący od lat i mający swoje punkty stacjonarne.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Ta [31.61.181.*]
    Mam nadzieje ze zarabiacie i omijacie złodziejskie marże mennicy skarbowej
    Nie dać się okradać
    Zysk ma być dla was
    Dlatego tavex lub metal market nigdy mennica skarbowa
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Eskimos [37.30.101.*]
    Jestem w lekkim szoku, okazuje się , że na monety ZAPŁACONE w mennicy kiblowej trzeba czekać.
    W innych zawsze jest jakiś zapas do sprzedaży od ręki, a u tych przekręciarzy guzik , masz czekać jak za komuny.
    Jeszcze chwila i będzie losowanie monet.
    Ta cała mennica to jeden wielki syf nad syfami.
    I drogo!
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Fizek [89.161.37.*]
    Zawsze można odsprzedać do dealera złota jak mennica skarbowa.
  • Re: Moneta 1oz Autor: ~Zorek [89.161.37.*]
    Na pewno to jedna z lepszych form inwestycji w metale szlachetne, jeśli chcesz mieć większy wybór to na pewno warto też do mennicy skarbowej zajrzeć co tam dokładniej mają. Pozdrawiam
Zapisz się na bezpłatny newsletter Bankier.pl