Na pewno warto sobie porównać ceny względem dużych i sprawdzonych dealerów złota, jak mennica skarbowa. Ja jednak wolę kupować monety wyłącznie w sprawdzonych miejscach, bo nie zawsze jest możliwość weryfikacji samodzielnie przy zamówieniach online np. na allegro
Monety bulionowe 1 uncjowe z wielkiej szóstki będziecie mogli znaleźć w naszej Mennicy Skarbowej. Zapewniamy profesjonalizm obsługi, przystępne ceny oraz konkurencyjny czas realizacji również większych zamówień.
Najlepsza z opcji inwestycji w złoto fiyczne, ja wybieram te najtańsze najczęściej złote kangury i możesz je kupić w mennicy skarbowej z dość krótkimi terminami realizacji. Pozdrawiam!
Jak monety bulionowe to na pewno warto sprawdzić mennicę skarbową u których będziecie mogli kupić wszystkie z wielkiej szóstki w bardzo dobrych cenach. Według mnie to racjonalna opcja inwestycji jeśli ma to być złoto fizyczne.
Jeżeli chodzi o zakupy złotych monet za taką kwotę jednak wolałbym postawić na sprawdzonego dealera złota jak mennica skarbowa w której masz pewność co kupujesz i do tego też licząc na pomoc obsługi z możliwością wybrania się do nich stacjonarnie.
Warto sprawdzić sobie ceny i też porównać na przykład względem mennicy skarbowej, też zaleta zakupu u dealera złota jest taka że można mieć pewność, że nie jest to żadne oszustwo. Pozdrawiam
Jeżeli zakup takich monet to według mnie jednak warto pójść w kierunku bezpiecznych zakupów, które będziecie mogli zrobić w mennicy skarbowej bo to dealer złota istniejący od lat i mający swoje punkty stacjonarne.
Mam nadzieje ze zarabiacie i omijacie złodziejskie marże mennicy skarbowej
Nie dać się okradać
Zysk ma być dla was
Dlatego tavex lub metal market nigdy mennica skarbowa
Jestem w lekkim szoku, okazuje się , że na monety ZAPŁACONE w mennicy kiblowej trzeba czekać. W innych zawsze jest jakiś zapas do sprzedaży od ręki, a u tych przekręciarzy guzik , masz czekać jak za komuny. Jeszcze chwila i będzie losowanie monet. Ta cała mennica to jeden wielki syf nad syfami. I drogo!
Na pewno to jedna z lepszych form inwestycji w metale szlachetne, jeśli chcesz mieć większy wybór to na pewno warto też do mennicy skarbowej zajrzeć co tam dokładniej mają. Pozdrawiam