Sma 15 od dołu tnie sma45 klasyczny mocny sygnał wejścia na parę miesiecy co najmniej. Historia pokazuje wagę tego miejsca. To nie przypadek, ale to tylko moje zdanie. Nie sprzedawac poniżej 10 zł to moja prywatna reko
Rzut okiem: moim zdaniem kopjujemy stan na okolicę maja czerwva 2012, wtedy w analogicznej a w zasadzie w takiej samej sytuscji fala wzrostowa poszła od 8,55 do 25 zl dając 300% wzrostu w ciągu 1,5 roku. Teraz sa szanse na dynamiczną zwyżkę do okolic 7,7 a nawet przy sprzyjajacych okolicznosciach az do 10 zet ale zasięg ruchu może być w dlugim terminie nawet do 25 zet. Na max wykresie też wygląda dobrze widać chęć do symetrii w górę
Dokładnie to 2012 rok maj czerwiec zobaczcie jak wyglądały wtedy od strony technicznej parametry wykresów i wskaźniki, bardzo podobna sytuacja do teraz. wykres spółki to jej charakter i dlatego nie Bagatelizuje takich sygnałów ale to tylko moje zdanie
Wszystko pięknie, ale póki co jesteśmy w długoterminowym trendzie spadkowym. Dopiero solidne wybicie powyżej 7 może dać nadzieję na odwrócenie trendu. Trzymam kciuki. Mam tego kilkanaście tys. i liczę na ..... elektryka bez dotacji.