Tak jak mówiłem raporty analizowałem, od 24.12 zacząłem coś skubać może średnia wysoka bo zaufania nie miałem jak bylo po 12-14 gr ale z każdym kolejnym espi widzę że coś się dzieje
Na pokladzie będę dłuższy czas:) ale myślę że to jeszcze nie tak szybko
Tak jak mówiłem raporty analizowałem, od 24.12 zacząłem coś skubać może średnia wysoka bo zaufania nie miałem jak bylo po 12-14 gr ale z każdym kolejnym espi widzę że coś się dzieje
Na pokladzie będę dłuższy czas:)
Ty Jerzy o oporach lepiej się nie wypowiadaj bo wygląda na to, że jest to obcy temat dla Ciebie. A arkusz zaleceń, jak nie wiesz, jest strukturą dynamiczną, która podlega ciągłym zmianom. Dowolne zlecenie może pojawić się w każdym momencie i w każdym momencie może zniknąć.
No dobrze ja mówię o pierwszej reakcji jaka jest po mocnym info. Czy tu takie będzie zobaczymy w przyszłości...uważam że jakby było to do 1 zł mamy zebrane w szybkim tempie akcje. Było kiedyś 4 zl chwilowo dlaczego nie może być znow ? Jestem dobrej myśli. Mogę I rok poczekać
Panowie spokojnie,wszyscy czekamy na bardzo wazne info myslę,że kazdy wie czego ono dotyczy,jestem przekonany że to nastąpi w styczniu,także widełki złamiemy bez problemy i to dzisiaj spokojnie,mam nadzieję,że 14-01 szarpniemy 30gr,pozdrowionka od MIŚŚŚKA.
Ja żebym nie obserwował to bym miał średnia 14 gr a nie 20 gr, ale nauczyłem się pokory na paru firmach i wolę dobierać z każdym info potwierdzającym moją teorię. Teraz jestem zapakowany w opór i czekam cierpliwie :)
Przeczytalem w jezyku polskim informacje spółki od grudnia i wyciągnąłem wnioski. Jak dla mnie wygląda to rozwojowo, z tym forum na bankierze jest tak że jak powiesz przemyślenia to zostaniesz i tak oskarżony o naganianie. Wolę zostać miło zaskoczony będąc na pokładzie ,a każdy może sam przeczytać komunikaty:) grunt to być cierpliwym
Akurat cierpliwość nie jest najważniejszą cechą na giełdzie. Cierpliwością chwalą się z reguły ci, co źle zainwestowali i czekają licząc na to, aż cena wróci iprzynajmniej do ch ceny zakupu. Niestety, często zdarza się, że albo trwa to bardzo długo albo nigdy nie następuje. Na giełdzie najważniejszą umiejętnością jest sprzedaż w odpowiednim momencie. Nie zawsze oznacza to zyski. Czasami trzeba pogodzić się ze spadkiem kursu i ciąć straty, żeby ich nie powiększać.