O Spółce jeszcze mało osób "wie", dlatego wciąż jest bardzo dobry czas na dokup akcji.
Jak zrobi się głośno, to kurs skoczy X10 w ciągu pół roku.
Krypto waluty Marihuana - ISSapp - medyczna marihuana - sklep z produktami z CBD OZE - inwestycja w grunty (obecnie znowu drożeją, ze względu na inflację) - budownictwo pasywne (nowe ostrzejsze wymagania dot. budownictwa) od 2021r. spełnienie zapotrzebowania na Energię Pierwotną EP< 70 kWh/m2·rok praktycznie wymusza użycie OZE i budowania domów pasywnych - maty na podczerwień do ogrzewania - obecnie mega popularne w domach szkieletowych we współpracą z fotowoltaiką. Biorąc pod uwagę szybszy montaż, oraz masę zbędnych robót hydraulicznych takie ogrzewanie można powiedzieć "finansuje" się samo w porównaniu np. z tradycyjnym gazowym czy paliwo stałe. Eksploatacyjnie również taniej. Mniejszy koszt ogrzewania tylko pompa ciepła gruntowa. - przemysł filmowy, i tu gratulujemy sukcesu ;)
mogliby wejść w alians z devoranem. tam jest fajna ekipa , coś próbują z pasywnymi domami i foto volt,a ja jestem załadowany po kokardę ...... poza tym lubią turbo pompki bez fundamentów.
Dobry przywódca wie z kim się przyjaźnić hehe a Twój komentarz na pewno coś komuś zasugeruje. Zresztą, sam z ciekawością poczytam bo za wiele o nich nie słyszałem. A propos wartości akcji - to naprawdę cisza przed burzą!
Kurs kursem , tylko niech ktoś wytłumaczy logicznie dlaczego tyle papierków kręci się w okolicach 63 - 66 zeta ,,,, przewaliło sie ostatnio cała ilość w obiegu ,,, co jest grane ,,,, !!!!
No właśnie o tym pisze, kurs stoi a obroty duże są .Czy ktoś ze stratami sprzedaje czy nie wiemy o jakiś akcjach co są upłynniane.Moim zdaniem czas najwyższy przejść z NC na GPW to był by dobry bodziec do wyższego kursu.
Haha ja niestety jakieś 10 lat temu ale uczę się, w tym tutaj Uważam, że nic się nie dzieje bez powodu, i wiadomo, że możemy o czymś nie wiedzieć, ale jaki problem, jak i tak zawsze jest na plusie :)