Brak informacji dla kogo była ta emisja i o istotnych punktach umowy to SKANDAL. Spółka jeszcze swieżo po IPO drukuje masę akcji i inwestorzy mają to sobie tak po prostu zaakceptować? Nemesis zapowiada się ciekawie (o ile będzie single-player), ale zarząd to jakaś lewizna.
"Nemesis zapowiada się ciekawie (o ile będzie single-player)"
A jak Ty sobie to wyobrażasz? :-) To gra dostosowana do mulitplayera i ciężko mi sobie wyobrazić tryb single w takiej produkcji. To raczej będzie coś jak Among Us w uniwersum obcego na silniku Unreal (tego ostatniego nie jestem jednak pewny).
Co do emisji akcji - nie znam się - wiąż jestem giełdowym nowicjuszem ;-) Ale to co piszesz faktycznie nie brzmi ok.
Dnia 2021-01-08 o godz. 10:02 ~Początkujący napisał(a): > "Nemesis zapowiada się ciekawie (o ile będzie single-player)" > > A jak Ty sobie to wyobrażasz? :-) To gra dostosowana do mulitplayera i ciężko mi sobie wyobrazić tryb single w takiej produkcji. To raczej będzie coś jak Among Us w uniwersum obcego na silniku Unreal (tego ostatniego nie jestem jednak pewny).
AI zastępujące prawdziwych graczy, najlepiej wyposażone w ciekawą osobowość. Single player drastycznie zwiększy zasięg sprzedaży. Nie każdy chce grać z dzieciakami z internetu.
> Co do emisji akcji - nie znam się - wiąż jestem giełdowym nowicjuszem ;-) Ale to co piszesz faktycznie nie brzmi ok.
Dlatego ta kwestia powinna zostać jak najszybciej wyjaśniona przez spółkę.
Co do emisji zdaje się na Twoją opinię - i pewnie masz rację.
Ale Single jest w tej grze bez sensu, uwierz mi w grach jestem pro ;-) Potencjałem gier opartych na motywie zdrajcy jest kłamanie, manipulowanie i wzbudzanie emocji. Komputer choćby to symulował to jego wykrycie jako zdrajcy nie będzie dawało żadnej satysfakcji człowiekowi. Jako że komputer w scenariuszu jest wszechwiedzący, to jak sobie wyobrażasz granie jako zdrajca przeciw AI? Przecież to kompletnie bez sensu :-)