Dnia 2020-11-22 o godz. 10:46 ~jacek napisał(a): > https://biznes.interia.pl/gieldy/aktualnosci/news-doniesienia-o-szczepionkach-uderzaja-w-ceny-zlota-i-dolara,nId,4867310
Patrzcie na tygodniowy wykres za chwilę utworzy się coś na podobieństwo odwróconej głowy z ramionami. Nie jest to idealny wykres z analizy technicznej, ale wydaje mi się, że nastąpi trend wzrostowy i za chwilę dolar po 4.00.
Jacku! Liczę, że mi odpiszesz spod tego samego IP co poprzednio! A więc: w jakim celu piszesz, że $ gwałtownie się załamie? Po co to piszesz? Chcesz kogoś ostrzec? Przed czym? - żeby upłynnili $$sy? Przywołujesz niby specjalistów, którzy o tym wiedzą - podajesz link, może chcesz "ich" zareklamować. Chcesz pochwalić się swoją dobrą decyzją, której nie jesteś pewien? A może martwi cię czyjaś strata? Czekamy na forum na odp.
Patrzcie na tygodniowy wykres za chwilę utworzy się coś na podobieństwo odwróconej głowy z ramionami. Nie jest to idealny wykres z analizy technicznej, ale wydaje mi się, że nastąpi trend wzrostowy i za chwilę dolar po 4.00.
Patrzcie na tygodniowy wykres USD/PLN za chwilę utworzy się coś na podobieństwo odwróconej głowy z ramionami. Nie jest to idealny wykres z analizy technicznej, ale wydaje mi się, że nastąpi trend wzrostowy i za chwilę dolar po 4.00.