Jak budowałem dom wlasnymi rekami na raty to slyszalem tylko smiech i ze jestem frajer. Teraz ja mam dom bez obroży a frajerzy frankowi maja obroze i niedlugo nei beda mieli domu. Wspierac ? OK mozecie zamieszkac w budzie po moim psie. Zapraszam hahahaha !! karakan z kotem was wydymnał.
Przykre ale prawdziwe. Ja wziąłem ochłam w CHF. Doradca wił się i pocił, drążył i nie mógł zrozumieć dlaczego nie biorę 7x tyle kredytu przy mojej zdolności. Mieszkałbym teraz prawie w pałacu. Spłaciłem po 7 latach i mieszkam w starym 40 letnim budynku na parterze ale własnym. Dzieciaki tylko zazdrościły mieszkań kalencków ze szkoły, z portiernią, garażem, 2 windami. Tatusiowie ich nie spłacą &sowatym zobowiązań do końca życia. Padli ofiarą własnej chciwości. Nadwyżki, które wchłonęłyby moje raty miesięczne przeznaczyłem na wspólnie spędzone chwile w najpiękniejszych 15 latach naszego życia, które umocniły naszą więź, co pewnie nie będzie można już powtórzyć .
Jeśli jesteś bardzo szczęśliwy to gratuluję i życzę dalszych sukcesów. 12 lat temu powziąłem kredyt we frankach i nie ze zwyczajnej chciwości a tylko z nieznajomości mechanizmów ekonomicznych- miałem całą masę doradców i w tym autorytetow(ważni pracownicy banków, analitycy) i mimo to dałem sobie to wcisnąć.Takich jak ja jest więcej i odpuść sobie przypisywania złych cech tym ludziom. W zdrowym państwie powinny istnieć mechanizmy ochronne by takie rzeczy się nie działy (prawo i edukacja młodych ludzi) ale wiesz jestem równie szczęśliwy, mam 3 dzieci 15 ar zielonej działaczki, zarabiam tak, że nawet się tym frankiem nie przejmuję a za 2 lata na pewno wygram proces. Ale... to chyba nie jest najwazniejsze bo jestem zaj. szczęśliwy że moje dzieci mogą z tego korzystać niż gnić na 40m2.
Nie martwcie. Juz niedlugo was wyszczepia i bedzie to powolna smierc na rozne chorobu i powiklania. Nie zdarzycie spacic nawet polowy. Juz niebawem z tego zaplanowanego chaosy wyloni sie wspanialy nowy porzadek.
Zapomnialem dodac WYSZCZEPIA JAK BYDŁO bo na takei miano wg nich zaslugujecie swoja droga słusznie. A co do frankofrajerow to robia teraz dobra mine do zleg gry ale widza ze to juz w zasadzie GAME OVER i to na kazdym polu.
Czego się cieszysz, ciebie też zaszczepią. A poza tym nie powinniśmy się śmiać z nieszczęścia innych, bo nie wiadomo co nas czeka. Ciężkie czasy i tyle.
Jeszcze możesz dodać, że jestem skąpy, bo nie wziąłem kredytu na który było mnie stać, czyli z ratą i sumą x 7, który chcieli mi wcisnąć. Mimo wszystko bardzo współczuję i życzę powodzenia, bo może rządzący (Ci lub Tamci) pomogą Wam z jakąś ulgą w spłacie.
Jeszcze sie nic takiego nie dzieje a juz mam na CHF niemal szczyt wszechczasow. Przy okazji widzicicie skale kradziezy inflacja przez tych od koryta. A pomyslcie co bedzie jak sie kurdupel z kotem rozkreci na całego i potrzyma ten zamordyzm przed rok czy 2 a wy stracicie w tym czasie robote ???