Panie Prezesie dziekuje... Zleciłem wybranie szamba prosze sie nie obawiać oby tak dalej i mam nadzieje na 60-80 mln zysku za IV kwartały......... I kto sprzedaje znaczy że ma odroczke ,kupił w poniedzałek ,albo DOWNA ... CZUWAJ...
Spółka zarobiła jednostkowo prawie 100 procent więcej niż w analogicznym czasie zeszłego roku a tu ciągle jakieś pojękiwania . Mylicie raport jednostkowy ze skonsolidowanym raportem . Wystarczy zobaczyć szacunkowy raport za pierwsze półrocze tego roku oraz szacunkowy raport za 9 miesięcy . Odjąć jedno od drugiego i wychodzi wynik za 3 kwartał , następnie zobaczyć jednostkowy za zeszły rok w analogicznym okresie i porównać . Proste ? Chyba proste . Mój przepis na poznanie wyników być może błędny ale to mój sposób i mogę się mylić . Pozdrawiam .
trzeba brac pod uwage ze jednak sporo akcji jest kupione niedawno 8,14-8,60 wiec wcale mnie to nie dziwi ze ,,strzelcy'' realizuja zyski... patrzac co sie dzieje a bedzie coraz gorzej to tu bedzie coraz lepiej...ROK 2020 REKORD zysku netto... c/z znormalnieje ..wiesci pójda w świat... i dywidenda LUX...
BEZSTRESOWA LOKATA conajmniej 6-9 mcy przed 12 zł nawet niech nikt mnienie wk... pisałem wam ze KNF to oni mają głeboko... A wczoraj pokazywali jakiegoś janusza w TV jak płakał ze mu gnój wywalili pod domem...i to jest metoda sprawdzona na niedorobieńców i fałszywych proroków... Kto nie sprzedał po 12-11-10 to teraz niech sie zastanowi czy nie warto zaczekać bo moze sie okazać ze ktoś tez myslał ze bedzie 7 i został na peronie... a przy nowym c/z i wynikach za cały 2020 i tym co za oknami i w TV to 15 tez nie jest już niemożliwe.........Kwestia kto to przyuwazył i kto to bedzie chcał mieć... a może ktoś bedzie chcał poprostu miec ta firme a nie tylko szybko zarobić to jak zapłaca porzadnie to i sie własciciele wiekszoscwi skuszą na godziwy pieniądz....