Może po prostu Zastal, którego akcje urosły z 3zł na 18zł w parę miesięcy, mając 95% CSY zobaczył że ulica robi 20zł z 4zł, to samo Ciasteczka z Krakowa, z 1zł na 13zł, chcieli zrobić sobie promocję i dlatego tak szybko zbili kurs a teraz skupują
Bylo info że pożyczają 1,19mln akcji spółce RSY Iława to wiadomo po co się pożycza, żeby zagrać na spadki. A tu kurs może szybko wrócić skąd spadł bo akcje trzeba odkupować i po obrotach patrząc to sporo już odkupili
Pożyczyli 21 września czyli jeszcze zanim urosło, czyli walili od samej górki. Ja zwróciłem uwagę na spółkę jak była po 8,80 i wtedy sypali w najlepsze aż w okolice 5zł. Potem była podbitka na górne widły batonikiem 30-40tys akcji przesuwali żeby go zdjąć i znowu zwalić na 5zł. Siedzi sobie maklerek i ustawia zlecenia tak żeby zablokować arkusz albo zbić kiedy są dziury w arkuszu to dziwnym trafem zawsze spada PKC i pojawia się kilkanaście akcji po prawej. Kupować trzeba umieć a teraz popyt trochę spadł to łatwiej grać na zniechęcenie, więc wzrosty będą ale powolne.. i tak prawdopodobnie do walnego 4listopada
Mi się nawet udało sprzedać trochę akcji po 7,45 i 7,50na ostatniej podbitce bo wiedziałem że zaraz spadnie niestety tylko 10% tego co miałem. Ostatnio po 5zł dużo kupiłem myślę że ta spółka jeszcze będzie chodziła po kilkanaście zł
Dnia 2020-10-21 o godz. 15:53 ~ural napisał(a): > o to się tutaj gra rozchodzi, trzeba czekać na dobre newsy i wtedy jest odpał w OZE, tak się handluje w branży OZE > Dobry news zawsze jest ok
Zacznę kupować od 1,5 zł. - wam też to radzę. Zostawcie tych oszustów samym sobie. nie dajcie się nabrać. podobnie było wczoraj - sypacze wrócą - więc niech sobie kupią swoje akcje.
Mam nadzieję, chociaż wydawało sie ze dolek bedzie na 5-5,5 i tam sie zapakowalem. Dziwie sie ze tak spada, ciezko teraz nawet przewidziec gdzie to sie zatrzyma. No ale nic, bedzie troche nerwow ale akcji teraz po prostu nie mozna oddac, to MUSI wystrzelić