OCCUPY MARS: 51 miejsce DINOSAUR FOSSIL HUNTER: 129 miejsce CASTLE FLIPPER: 325 miejsce FARMING LIFE: 330 miejsce SOVIET SPACE ENGINEERS: 498 miejsce ZOOKEEPER: 591 miejsce KINGSLAYER TACTICS: 603 miejsce
Castle Flipper i Farming Life to gry robione na zlecenie Gaming Factory w ULG a więc Pyramid nic na tym nie zarobi poza zyskiem za wykonanie tych gier. W przypadku sukcesu cała kasa idzie do tych ,którzy zapłacili za te gry. Podobnie jest chyba z ZooKiperem. Tutaj szansa na duże wzrosty to przede wszystkim OM.
09/10: OCCUPY MARS: 52 miejsce DINOSAUR FOSSIL HUNTER: 129 miejsce CASTLE FLIPPER: 304 miejsce - tu awans o 21 miejsc w ciągu dnia FARMING LIFE: 328 miejsce SOVIET SPACE ENGINEERS: 494 miejsce ZOOKEEPER: 588 miejsce KINGSLAYER TACTICS: 606 miejsce
Nadal ciekawie ;-) Szczególnie na pnącym się Castle Flipper.
13/10: OCCUPY MARS: 51 miejsce DINOSAUR FOSSIL HUNTER: 131 miejsce CASTLE FLIPPER: 275 miejsce - tu awans o 66 miejsc w ciągu tygodnia FARMING LIFE: 337 miejsce SOVIET SPACE ENGINEERS: 501 miejsce ZOOKEEPER: 596 miejsce KINGSLAYER TACTICS: 613 miejsce
16/10: OCCUPY MARS: 50 miejsce DINOSAUR FOSSIL HUNTER: 128 miejsce CASTLE FLIPPER: 259 miejsce - tu awans o 76 miejsc w ciągu miesiąca! FARMING LIFE: 323 miejsce - też w górę SOVIET SPACE ENGINEERS: 480 miejsce - również góra ZOOKEEPER: 580 miejsce KINGSLAYER TACTICS: 597 miejsce
Dobrze dobrze podawaj zestawienia, awanse, nowe update, peak graczy niech to forum żyje bo spółka godna uwagi wystarczy spojrzeć na gry jakie robi i jaka jest w nich precyzja to nie spółka gamingowa z pierwszej lepszej łapanki jakich na GPW i NC masa
Wiele osób tego nie rozumie i traktuje takie info bardzo negatywnie, stąd to zanurkowanie kursu ze 170 zł, ale teraz sentyment do Spółki będzie odbudowywany ;-) To idealny moment na pakowanie do wora akcji.
Tu wypowiedź Prezesa po sprzedaży akcji:
"Dzień dobry, Nie jestem giełdowym ekspertem natomiast była to sprzedaż tak niewielkiej ilości akcji: 1500 szt. (czyli 0,001% akcji) po cenie rynkowej 135 zł jest całkowicie legalna i liczyłem, że po 10 latach mojej pracy po kilkanaście godzin dziennie bez wynagrodzenia i inwestowania we własną firmę spotka się to ze zrozumieniem. Informacja o przeprowadzonej transakcji została opublikowana pod koniec dnia, w czasie którego były bardzo duże obroty i nie powinna mieć żadnego wpływu na kurs akcji. Była to jedyna transakcja jaką planowałem i nie zamierzam sprzedawać ani jednej akcji więcej. W kwestii szczegółów lock-upu odsyłam Pana do Dokumentu Informacyjnego:https://pyramid.games/wp-content/uploads/2020/08/PRG_DI_2020_07_31.pdf dokładnie na stronie 129 DI jest informacja o szczegółach zawartego Lock-Upu zgodnie z którym obowiązuje on do ceny 50 zł za akcję (cena 135 zł znacznie ją przewyższa). Jednak tak jak pisałem wyżej, nie planuję więcej sprzedawać ani jednej akcji.Na koniec chciałbym poprosić o wyrozumiałość ponieważ otrzymuję w tej sprawie wiele pytań, chciałbym skupić się na tworzeniu gier i realizacji planów spółki którą zbudowałem i którą planuję długo rozwijać. Z poważaniem,-- Jacek Wyszyński CEO/CTO ▲ Pyramid Games S.A. al. Kraśnicka 35, 20-718 Lublin, Poland"