Wyniki dobre, a nawet b.dobre, ponadto dywidenda 9,5 zł, pozwala na optymizm. Ostatnie szybki wzrost z 100 na 114 zł, był do przewidzenia. we wszystkich segmentach wzrost wskaźników. np. zysk netto 11,8%
Myślę, że przed dywidendą kurs będzie na poziomie 122- 126 zł. proponuje przeczytać wyniki.
ps. dla mnie forum, jest czymś innym niż piaskownica......
Dnia 2020-08-25 o godz. 09:34 ~mario napisał(a): > ladnie idzie na północ - w tym tyg.140-150 ...................................................................................................................................................................................................
po co piszesz bzdury tydzień kończy się 29 sierpnia, w następnym tygodniu może być więcej, napisałem ile.
Ps. czy myślisz , że twój post spowoduje UP UP UP.... widocznie jesteś"marcowym inwestorem" i na giełdzie raczkujesz. Jeśli tak uważasz to kupuj masz do zarobku w kilka dni 30%. Na tym papierze siedzą raczej zorientowani ludzie, a ty swoimi postami zaśmiecasz ten wątek. Przenieś się na spółki coronawirusowe tam takich są masy. Tyle.
prof ,wiatr ,, czy jak ci tam ty jesteś prawdziwym geniuszem ty po prostu się marnujesz na tym forum lepszy pożytek był by z ciebie jako konserwator powierzchni płaskich.