To już staroć, tu dopóki nie będzie jednej dobrej informacji to akumulacja czyli w naszych warunkach walka na wyniszczenie będzie trwać i trwać i zostaną tylko najwytrwalsi na placu boju, ja jak większość z Was dostaję powoli już korby na tym papierze, średnia około 3.09 więc tragedii nie ma, ale wiem jedno, że jak to sprzedałbym (godząc się na pewną stratę z zamiarem jej pokrycia na innych spółkach) to wtedy ten muł odpali ...więc kiszę tu kapuchę i czekam, bo tyle jak na razie nam pozostało.
Na dzień dzisiejszy jedyne co może ruszyć kurs to raport za II Q, na który jeszcze musimy chwilę poczekać.
I po raz kolejny ta sama sytuacja: ktoś bierze z prawej i do 2/3 minut idzie pakiet około 2000 na lewą obniżając kurs, trochę jakby ktoś tego pilnował lub ustawiony jest jakiś automat, który po każdym wzroście (tu musi być odpowiedni wolumen i cena) wywala na lewą 2000 akcji.
takie mam wrażenie, bo przez cały dzień nic się nie dzieje ale po każdym większym ruchu z prawej jest od razu reakcja ….