• Komunikat Autor: ~KM [5.173.174.*]
    Jakie wasze opinie?
  • Re: Komunikat Autor: ~dobry [83.26.172.*]
    trzymać. mocno. :)
  • Re: Komunikat Autor: ~Zibi [88.156.139.*]
    Zajęcie praw majątkowych na 135 mln to raczej dobrze nie wygląda...
  • Re: Komunikat Autor: ~KM [5.173.174.*]
    Zatem wczorajsze wywalanie na koniec było pod to??
  • Re: Komunikat Autor: ~geminus [188.147.57.*]
    czlonek zarzadu sprzedal 90000 akcji 3 dni temu to teraz zbiera po taniosci
    jak się ma komunikat do wczorajszego zbierania? moim zdaniem jest korelacja.
    W ciągu dnia ok się zgodzę a na koniec co znów kit ze leszcze puściły żeby gruby mógł zebrać dzisiaj taniej? Coś mi tu śmierdzi...
    No i dolne widły potwierdzają dziadostwo i lipna spółka
  • Re: Komunikat Autor: ~DannySon [37.47.248.*]
    Obroty pojawiły się od początku dnia po tygodniach marazmu. Pod koniec widać było, że ktoś już zaczął wywalać akcje wiedząc, o piśmie o którym poinformowali przed sesją, choć mogli już wczoraj. W mojej ocenie nie bez przyczyny, gdyby było to wczoraj inwestorzy mogliby się do tego przygotować, przemyśleć. Na chwilę przed to wywołanie paniki. Będzie minus spory dziś, jak duży zobaczymy.
  • Re: Komunikat Autor: ~BidzisBGC [89.64.16.*]
    Fundusze są zablokowane. Nie mogą handlować. Masakra. Narażenie spółki na ogromne szkody.
  • Czytać uważnie info znane od marca Autor: ~Alex [188.146.233.*]
    Pewnie zajęli akcje Osieckiego bo to prawa majątkowe
  • Re: Czytać uważnie info znane od marca Autor: ~Kr [37.30.18.*]
    Teraz to już nie wiem. Wczoraj krytykowałem spółkę za ostatnią sesje. Teraz po przeczytaniu komunikatu myślę, że spółka może otrzymać niezłe odszkodowanie za całą tą blokadę i myślę że sprzedaż teraz że stratą jest nieracjonalna i zastanawiam się dokupić. Jak myślicie koledzy inwestorzy
    kto to kupuje?
  • Re: Komunikat Autor: ~anon [31.182.179.*]
    ktoś kto wie więcej
    ładnie wpadło po 0,8 :)
    Brawo Ty, ja jedynie drobnie po 89gr. Nie chcę zbyt mocno się przeważać tej pozycji w portfelu, ale mój plan do końca 2020 dla tej pozycji niestety oddalił się :(
    Ktoś, kto wie więcej. Ktoś kto lubi łapać spadające noże etc. Możliwości jest bez liku... sądzę że czy to będzie 60gr czy 1.30zl. Niestety czeka nas batalia prawna na długie miesiące lub lata.
  • Re: Komunikat Autor: m_j [83.31.16.*]
    Posłużenie się w ten sposób jednym zabezpieczeniem kilkanaście razy to kryminał. Zobaczymy tylko, czy także w państwie PiS.
  • Re: Komunikat Autor: ~PISdzielec [213.172.180.*]
    ta banda z PSI bedzie siedziec kwestia czasu!

potrojne zabepieczenie???

to jakis absurd!

powinni te 40mln wyplacic i po sprawei jako skup.

jakei zabepiczenie jak juz zabepiczone??

akcje i tak sa w silnych rekach,to wszystko to gra polityczna sedziowei musza bcy karania na rowni z innymi ludzmi nie bedacymi sedziami,prokuratorzy tak samo,ten kraj sie sypie,umiera jak ryba od glowy PIS wariaty!

a co z delolitte,KNF,UKNF,bankami co sprzedawały obligacje czekamy az zajma im rachunki na mld zl utopione w GETBACK!!!!!!!

jak mozna wogole mowic i cenie wyzszej skoro obie strony zadecydwoaly i podpisane zostalo przez strony z udzialem,innych podmiotow czyli solidarnie banki,audytorzy i cala reszta z KNFem tez bo przeceiz tak stoi na 'strazy prawa"!
  • Re: Komunikat Autor: ~PISdzielec [213.172.180.*]
    polityczne bagno!

babacie tez zamniey bo pietruszke sprzedaje za 10zl i sa kupcy,hehe toz to cyrk nadewszystkO!!!

na wall street sie smieja!

przeceiz problem getback to nei zakup egb,tylko kwestia dlugu obslugi dawali duzo ,a nie mieli na splate odsetek z odszykow i jeblo,standardowa piramida,nic ponadto tak uwazam,subiektywnie i tutaj byl problema banki braly udzial w sprzedazy dlugu zeby zarabiac,a transakcja z egb to rynkowa transkacja nic tu nei bylo niejawne,a szukanie na sile kolza ofiarnego to jest dzialnie wariatow z PIS!

przeceiz w SKOKACH powinni szukactam to bylo dopiero,ale tam sa nasi wiec nie ruszamy!!!!

tfu!

getback to upadel truchlo,a problemy sa z dlugiem ich i niech tam szukaja winnych,banki itd,bo na tym polegli!
    wygląda jak przerzucanie akcji z kieszeni do kieszeni po niskim kursie
[x]
ALTUS 1,28% 1,58 2023-09-26 12:13:37
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.