Ja przeklinam. Ale wiem że tu jeszcze zarobię. Poczekam najwyżej, dokupię i wyjdę na swoje. Ten wodospad moim zdaniem dziwny że ludzie tak wypychają, no ale jedni są cierpkiwi i zarabiają, a inni tracą
Powitać ;) , Zacznijmy od tego, że kto nie sprzedał, ten to puki co nie stracił. Dlaczego ma spaść na 7,8zł ?? Przecież po drodze jest 12,80 jeśli kurs zamknie się poniżej to będzie droga otwarta do 10zł < ale dopiero wtedy, obecnie to myślenie życzeniowe, tak samo jak nie wiem 30zł :) Wydaje mi się, że będzie próba zdjęcia z giełdy w 2021r a wtedy znowu malutcy dostaną... ochłapy w sensie nie ma parcia, żeby kurs wysoko latał, bo niby po co ?? :) Takie moje przemyślenia, niekoniecznie trafne :)
Oddali sobie w zapisach po 20 zł za akcję teraz na dołku od kupują Za mniejszą kwotę zamiast podzielić dywidendę na równo między wszystkich akcjonariuszy nędza drobni nie mieli szans żeby złożyć zapisy na sprzedaż po 20 zł
A co myślicie o ostatnim komunikacie? Chodzi mi w szczególności o zmniejszeniu poniżej 50% udziału FIP 11 FIZ AN w ogólnej liczbie akcji i głosów w Spółce. A ogólnie jeżeli za chwilę nastąpi umorzenie skupionych akcji to pozostanie ich jedynie 7,4 mln a ff utrzyma się na poziomie 20% chyba. Umorzenie 12,94% akcji z matematycznego punktu widzenia powinno podnieść cenę akcji do około 18zł/szt. (patrząc z poziomu przed skupem). Ciekawe jaką politykę dalszego prowadzenia spółki będą realizowali właściciele. Może w końcu poprawią komunikację, która moim zdaniem wyglądała do tej pory marnie i w końcu będą zainteresowani doprowadzeniem do zwiększenia wartości akcji.