• Cisza ostatnio Autor: ~KM [5.173.160.*]
    Witam akcjonariuszy coś tu cicho ostatnimi czasy pytanie czy przed startem rakiety jak miesiąc temu czy wodospadem. Jakie wasze opinie??
  • Re: Cisza ostatnio Autor: ~Chart [37.248.209.*]
    Moim zdaniem za dozo poszlo na dol to w pon. . pujdzie leciutko do gory.
  • Re: Cisza ostatnio Autor: ~Sadanielek [78.88.25.*]
    tylko pólnoc
  • Re: Cisza ostatnio Autor: ~Mimi [37.30.53.*]
    Tu inwestujesz pod to że spółka będzie miała super półrocze, coraz większe zyski, że pokarze wizję na przyszłość...
  • Re: Cisza ostatnio Autor: ~PISdzielec [213.172.180.*]
    jak taniej kupiles niz Jakubas,Quercus,i Fram to.....spisz spokojnie i czekasz na pokaz siły Jakubasa,i Quercusa,maja duzo do nadrobienia na tych akcjach,tylko skupowac teraz,jedno info Jakubas poprzez FIZ FIZAN jako akcjonariusz zglasza projekt ustawy o skupie na NWZA i wycena znaczeni wzrasta i zakres wzrostow nieograniczony po takich przecenach.

• Re: Cisza ostatnio Autor: ~DannySon [37.47.242.*]
    Pytanie tylko jak długo będą czekać, żeby kurs zaczął odrabiać. Raczej ktoś stara się wycisnąć jeszcze trochę akcji z rynku.
    Wspomniałeś o NWZA. Nigdzie nie znalazłem info o takim wydarzeniu, zatem wskazujesz na hipotetyczne zdarzenie w przyszłości, które mogłoby mieć miejsce gdyby... No właśnie co?
    Dnia 2020-06-30 o godz. 12:11 ~DannySon napisał(a):
    > Pytanie tylko jak długo będą czekać, żeby kurs zaczął odrabiać. Raczej ktoś stara się wycisnąć jeszcze trochę akcji z rynku.
    > > Wspomniałeś o NWZA. Nigdzie nie znalazłem info o takim wydarzeniu, zatem wskazujesz na hipotetyczne zdarzenie w przyszłości, które mogłoby mieć miejsce gdyby... No właśnie co?

spokojnie,nie widze problemu aby zwolac NWZA celem podjecia uchwały o skupie akcji!

przypomne:

40mln w kasie

skup 2mln po 8zł wystrczy!

to daje 16mln zł,w kasie nadal 24mln zl +AUM .

Akcje skupujaa wielu juz pozegnało sie ze spolka badź ma akcje nabyte po cenie >= 2z!

o reszcie pisałem,teraz info o dzialnosci nowej, td,spie spokojniedokupilem za piniedze z idea banku i jestem zadowlonym akcjonariuszem altusa,na te chwile wystrczy mi shares 2 dni dodatkowych zakupow.Teraz czekam na JakubasaFram i Quercus,maja tutaj duzo do nadrobienia,a zwiekszajac udzial w akcjonariacie ,skupili nieco z rynku,cały czas ich średnia jest powyzej 2zł!

Poczekam,im mniej akcjonariuszy detalicznych tym lepiej....niech ci co cche sprzedadza i spokoj.

Uwazam ze to ostatnie akcje przed duzymiii wzrostami co wynika z duzego wykupienia(obroty,wolumeny)

Uwazam ze to ostatnie akcje przed duzymiii wzrostami co wynika z duzego wykupienia(obroty,wolumeny)

zwrocie uwage na wolumen przy wzrostach jakie byly a przy tym spadkuz 1,49zl!

ponadto cena srednia zakupu przez wiekszosciowych akcjonariuszy!!

jest przestrzeń do duzychhhhhhhh wzrostów!
  • Re: Cisza ostatnio Autor: ~KM [5.173.185.*]
    Ok rozumiem ale dlaczego na radarze zdecydowanie przesuwa się na sprzedaj? Jeszcze neutralnie ale gdyby wczoraj ktoś nie wyrównał do startu to skończyła by na minusie i sprzedaj juz bez maskowania można by przeczytać
    radar to strona pogladowa,czy oni ja wogole aktualizuja??

a pozatym nie sugereuj sie takimi stronami,bo w tym przyapdku cena powinna byc np pkp cargo powzyej 30zl a jaka jest wiemy i z czego wynika...nie ma sensu abys na to zwracal uwage,lepiej zasugeruj sie sytuacja finansowa spolki cena zakupu wiekszosciowych akcjonariuszy itd...
[x]
ALTUS -1,23% 1,60 2023-10-03 13:16:18
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.