nie otworzy sie musicie kupowac po 11 gr .nie po pkc po co innym blokujecie mam 10 akcji chce sprzedac po 12 gr-)yo tak jskbyscie xhcieli kupic grupehrc po 1000 zl podobno przejmuja winwest-)
Dnia 2020-08-02 o godz. 08:00 ~Leszcz napisał(a): > https://www.bankier.pl/wiadomosc/BALTIC-BRIDGE-Zawarcie-aneksu-do-umowy-sprzedazy-udzialow-spolki-pod-firma-Green-S-A-7905544.html > > To jest przyczyna że widły....... > Tu bedzie kilkanaście złotych
Dnia 2020-08-13 o godz. 15:43 ~Wicek napisał(a): > Posłuchalem Cię nie kupiłem i ktos inny zebrał pod koniec. > Jak sie nie znasz nie doradzaj a sam pewnie zbierasz > Akcji jak na lekarstwo
tko 34 gr. Nie doradzam tylko stwierdzam fakty. A ten kto zebrał pod koniec to jutro w lustro nie spojrzy. Akcji jak na lekarstwo to jest w arkuszu kupna !
Dnia 2020-08-13 o godz. 16:55 ~braksłów napisał(a): > Dnia 2020-08-13 o godz. 15:43 ~Wicek napisał(a): > > Posłuchalem Cię nie kupiłem i ktos inny zebrał pod koniec. > > Jak sie nie znasz nie doradzaj a sam pewnie zbierasz > > Akcji jak na lekarstwo > > tko 34 gr. Nie doradzam tylko stwierdzam fakty. A ten kto zebrał pod koniec to jutro w lustro nie spojrzy. > Akcji jak na lekarstwo to jest w arkuszu kupna !
Ci co chca wywalić NIE ztawiaja po gix na S żeby robić takie tka...raczej odwrotnie. PAJETY TY
Dnia 2020-08-19 o godz. 09:57 ~Mordor napisał(a): > Czemu wtedy?? > > > > > > Wszedłem w te spolke bo dołek zaliczyła i zaciekawiło mnie forum XD tz trzyma
PRZYZNAJĘ że kilka sprzedałem Reszte trzymam do finalizacji UMOWY.