"- Nie chciałbym robić złudnych nadziei, sądzę, że wakacje spędzimy raczej w kraju - stwierdził wiceminister zdrowia Waldemar Kraska. " 35 minut temu na wp.pl - link
to ze zalozmy ze tak bylo ktos tam se powiedzial to nie oznacza ze caly narod tak zrobi :) litosci , moja babcia powiedziala nie sluchaj tv i co nikt tego nie robi 3/4 oglada :)
Tylko krajowe to dziękuję. Wolę Grecję piękne słońce bezpiecznie. Polska tłok bakterie. Tłumy w mieście i na plaży. Grecja cisza spokój. Zdrowo bezpiecznie. Takich tępych Polaków nie potrzebujemy. Jedź nad morze siedź w zimnych wiatrach. Plac 15 zł za piwo i wróć zdołowany. Byłem tyle razy nad polskim morzem że mam go dość. Zawsze to samo. Zimna woda szara. Więc w sadź sobie w d polskie wakacje i lato.
Nikogo nie będą trzymać na siłę. Za niecały miesiąc będzie można swobodnie przemieszczać się do Słowacji, Czech i na Węgry. Za tym pójdą kolejne kraje. Sądzę, że ruch turystyczny w lipcu się otworzy.
Od 3 czerwca mieszkańcy państw UE będą mogli przyjeżdżać do Włoch. W ślad za nimi pewnie pójdą takie kraje jak Grecja, Chorwacja oraz Słowenia, która ogłosiła wygraną z koronawirusem. To dobra wiadomość dla Rainbow. Myślę, że kurs powinien ruszyć na północ.
Na razie jak widzisz uzależniony enter Który jest również od Rainbow dzisiaj naprawdę duży skok I daję mu że wkrótce będzie 30 zł za chwilę ruszy też Rainbow