tym większe g. na kursie i akcjach. Dobrze wam tak! :) Ile w plecy 90% ma z tym koronaswirusem, zamisat siediec cicho na du... skaczecie i tracicie kase. A ja sobie siedze np na MLS od listopada, kupowalem powyzej 30 pln, no i dziekuje tym, ktory sprzedali ponizej 25 pln i od nich mialem szanse dokupic. Po miesiącu dzisiaj na plus. Nawet jakbym nie dokupowal, to pewnie za tydzien bym tez byl na zero. Dobre spolki bez kombinacji, a nie skakanie. Kupilem troche akcji CDA po 11-12 pln i czekam na te cene powrotem. Tutaj arząd kombinuje zwiekszaniem kapitalu zakladowego i sprzedaza akcji, jak na kilku innych "cwanych" społkach. Dziekuje ze jestescie! Oddacie znowu za 12 pln...?
Po 12 nie ale do 17 zejdzie. Nie chce mi się powtarzać mowionych juz tu argumentów. Nadal są aktualne. Wszyscy liczyli ze wczorajszy miniodbior i obrona na fix dzis uczynią cuda a cudów nie było.
Dnia 2020-04-17 o godz. 07:24 ~Kuba napisał(a): > A w marcu pisaliście z milo że to najlepsza spółka na giełdzie. Można sprawdzić 5 stron wcześniej.hehe
Hahah na pewno nie pisałem, że najlepsza spółka na giełdzie. Nie mniej pisałem o spółce dobrze, zanim bezpodstawnie i czysto spekulacyjnie nie urosła o 230%.Po czymś takim lepiej dłuższy czas spółki nie tykać- to po pierwsze. Po drugie była dobrą spółką przy wycenie 15 zł, a jeżeli w spółce się nic nie zmieniło a cena akcji wynosiła 40, czy 50 zł to już ta sama spółka przestaje być dobra. Naucz się, że rynek jest dynamiczny.
Milo zwykły kółkowicz, naganiac. W sumie nic niezwykłego na tym forum, ale przewidywać to on nie umie, ostatnio szczekał że zaraz odkupi za 10 zł dzisiaj jak uroslo to go rozpiera i żółć na forum wylewa