• Czym więcej piszecie... Autor: ~Znajomy_Prezesa [37.47.32.*]
    tym większe g. na kursie i akcjach. Dobrze wam tak! :)
    Ile w plecy 90% ma z tym koronaswirusem, zamisat siediec cicho na du... skaczecie i tracicie kase.
    A ja sobie siedze np na MLS od listopada, kupowalem powyzej 30 pln, no i dziekuje tym, ktory sprzedali ponizej 25 pln i od nich mialem szanse dokupic. Po miesiącu dzisiaj na plus. Nawet jakbym nie dokupowal, to pewnie za tydzien bym tez byl na zero.
    Dobre spolki bez kombinacji, a nie skakanie.
    Kupilem troche akcji CDA po 11-12 pln i czekam na te cene powrotem.
    Tutaj arząd kombinuje zwiekszaniem kapitalu zakladowego i sprzedaza akcji, jak na kilku innych "cwanych" społkach.
    Dziekuje ze jestescie!
    Oddacie znowu za 12 pln...?
  • Re: Czym więcej piszecie... Autor: bioliq [31.0.127.*]
    Po 12 nie ale do 17 zejdzie. Nie chce mi się powtarzać mowionych juz tu argumentów. Nadal są aktualne. Wszyscy liczyli ze wczorajszy miniodbior i obrona na fix dzis uczynią cuda a cudów nie było.
  • Re: Czym więcej piszecie... Autor: ~Kuba [37.248.212.*]
    A w marcu pisaliście z milo że to najlepsza spółka na giełdzie. Można sprawdzić 5 stron wcześniej.hehe
  • Re: Czym więcej piszecie... Autor: ~milo [212.244.117.*]
    Dnia 2020-04-17 o godz. 07:24 ~Kuba napisał(a):
    > A w marcu pisaliście z milo że to najlepsza spółka na giełdzie. Można sprawdzić 5 stron wcześniej.hehe

Hahah na pewno nie pisałem, że najlepsza spółka na giełdzie. Nie mniej pisałem o spółce dobrze, zanim bezpodstawnie i czysto spekulacyjnie nie urosła o 230%.Po czymś takim lepiej dłuższy czas spółki nie tykać- to po pierwsze. Po drugie była dobrą spółką przy wycenie 15 zł, a jeżeli w spółce się nic nie zmieniło a cena akcji wynosiła 40, czy 50 zł to już ta sama spółka przestaje być dobra. Naucz się, że rynek jest dynamiczny.
  • Re: Czym więcej piszecie... Autor: ~Początkujący [5.173.248.*]
    Milo zwykły kółkowicz, naganiac. W sumie nic niezwykłego na tym forum, ale przewidywać to on nie umie, ostatnio szczekał że zaraz odkupi za 10 zł dzisiaj jak uroslo to go rozpiera i żółć na forum wylewa
  • Re: Czym więcej piszecie... Autor: ~milo [31.60.34.*]
    Przecież Ty tu kółka walisz. Ty naganiasz. Ja jedynie Twoje ściemy prostowalem, ale cóż jak na mitomana przystało nie potrafisz się bez tego obejść
  • (wiadomość usunięta przez moderatora) Autor: (usunięty) [31.60.34.*]
    (wiadomość usunięta przez moderatora)
[x]
CDA 1,83% 19,45 2023-03-24 09:03:01
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.