Widzisz malkontencie pracuje blisko jsw i pgnig i wiem ze pierdzielisz głupoty albo jesteś hiena albo ktoś Cię oszukuje mało to,masz akcji kupione jak nikt a od dłuższego czasu nadajesz -jakos wyglada że się pomyślisz znawco
Można się zgadzać z opiniami "znawcy" lub nie, ale on stara się pisać merytorycznie i nie pamiętam, żeby komuś ubliżał. Starajmy się trzymać poziom na tym wątku.
człowieku wybijaj stad jesli masz tak go bronic bo widze ze jestes nowy i nie widziałes co pisal, a przez niego pewnie sporo ludzi stracilo kase i mysli ze jak teraz znowu powtórzy swoja bajke to ktoss przeda ,dupek zarobi, mam na niego wyjebane bo nie luie ludzi niezyczliwych kumasz?ja sprzedałem po 1,4 i mam nadzieje odkupic jak sie zacznie nie mam akcji ale nie wypisuje negatywnych opini bo widze ze elektr dziala i ma sie dobrze a to pała jest i tyle i skoncz go bronic bo nie wiesz kogo bronisz, zwykłego chama bez krzty ogładu czasami trzeba komus powiedzie c do wiwatu zeby wiedział ze cos go jednak różni od uczciwego człowieka