• Plus Autor: ~Taktak [31.0.82.*]
    Tak jak przypuszczałem jest znowu plus i to solidny i to jeszcze jak wynika z raportu po zapłaceniu przez grupę kar za coś tam na jakiejś robocie. Ponad 3 banieczki za 9 miesięcy to szacunek. Nie ma ci nawet porównywać z 2018 rokiem. Czytałem już parę razy że sprzątali w obu firmach i wymieniali kadrę ale takie efekty w tak krótkim czasie to nastraja bardzo obiecująco. Przecież to wygląda mi na 4+ mln złotych na koniec roku!! Już mam trochę kupione i jeszcze się ustawię bo na święta jak to często bywa cuda dzieją się na GPW ;-)
  • Re: Plus Autor: ~VIPTIP [87.204.149.*]
    Bardzo fajnie. Wracamy do dobrych czasów w spółce i mówię o TRR bo tej z płocka zależnej nie znam. Jeżeli im tak dalej będzie szło to może się podzielą zyskiem chociaż to teraz nie w modzie hehehe. Ciekawe czy na przyszły rok coś jeszcze mają czy dopiero będą zdobywali ( Może ktoś dobrze poinformowany coś sypnie??). Przydałoby się coś jeszcze fajnego ogłosić. Ale na tą chwilkę podoba mi się bardzo.
  • Re: Plus Autor: ~-owiec [5.174.75.*]
    Tak, tak; to trochę efekt sprzątania, powywalał trochę krętaczy w Płocku resztę zebrał w cugle i są pierwsze efekty, czekamy na pomysł w rozwoju biznesu, powodzenia
[x]
TERMOREX -2,50% 0,58 2023-03-20 11:58:50
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.