• Wyniki Autor: ~VIPTIP [87.204.149.*]
    Wahnięcie kursu przed wynikami wskazuje na dwa scenariusze ;-)
    Albo wynik jest minusowy albo zerowy czyli nic nie doda nic nie ujmie albo jest bardzo dobry i ktoś chce kupić więc straszy. hehehe
    Ja obstawiam to drugie a przy okazji coś kupiłem na zejściu ale niewiele bo się czają ze sprzedażą. Raz wystawią a zaraz potem anulują. Jakieś gierki ;-)

• Re: Wyniki Autor: ~OptymalnyOptymista [31.0.39.*]
    Też myślę i mam nadzieję że to drugie. Po prawej ustawia się mocno zleceń a po lewej tak jak piszesz raz wystawiają raz znikają a jakieś większe zlecenie S jest na 1.14 a potem długo nic! Niech się bawią i rzucają. Ja myślę że tedwa dni robocze warto zaczekać. Ja jestem optymistą :-)
  • Re: Wyniki Autor: ~Olek2 [31.0.32.*]
    Widać gołym okiem że się ciś szykuje. Wypisz wymaluj sytuacja z początku roku jak wylądowało na ponad 2 złote przy dużych obrotach. W poniedziałek się dowiemy ile mają więcej za 3Q. Ja myślę że jak się pojawi info o jakimś nowym następnym kontrakcie lub kontraktach to już będzie jak kiedyś. Długoletni posiadacze akcji wiedzą o czym mówię a młodzi niech sobie sprawdzą. Jest nowa jakość i myślę że będzie jeszcze lepiej ale już za chwilę się przekonamy.
  • Re: Wyniki Autor: ~Goldi [77.114.71.*]
    Prawda jest taka że to jest jedna z nielicznych spółek których zarząd jest posiadaczem większości akcji (z wyliczeń wychodzi że w rynku jest już bardzo mało). Nie wyprzedawali się ani na New Con ani już na regulowanym więc logiczne że chcą więcej niż jest teraz Myslę że mają taką wiedze o przyszłości która im pozwala spokojnie czekać na moment kiedy zaczną sprzedawać z dużym zyskiem. Gdyby tak nie było to by sprzedawali już w styczniu na tamtym piku do góry. Jeżeli będzie zysk za 3Q to i będzie za 4Q. A potem przy fajnych kontraktach 2020 musi być wyjątkowy.
  • Re: Wyniki Autor: ~MINIO [165.225.84.*]
    Jest raport za Q3
[x]
TERMOREX -1,67% 0,59 2023-03-23 09:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.